Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Ez normális? (bővebben lent)

Ez normális? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

12 éves vagyok.Kis koromban imádtam a húst.Most pedig vega vagyok...és lassan nem szeretek semmijen ételt..és kevésbé vagyok éhes..nagyon kevés étel van amit megeszekk.

Ez normális?

2010. máj. 16. 15:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Majd igy fogsz változni később is. Átesel ezen az időszakon és minden rendben lesz. A szervezeted majd jelez.
2010. máj. 16. 15:15
 2/4 anonim válasza:
Szerintem kóstolgass, mindig új ér régi dolgokat! (az hogy leszoktál a húsról véleményem szerint helyes döntés :))Hátha újr amegízlik valami, vagy épp rájössz mit miért nem szeretsz :)
2010. máj. 16. 23:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Én 20 éves vagyok és nagyon nagyon válogatós.Nem biztos,hogy kinövöd,én is így maradtam=)Az jó ötlet,hogy kóstolgass dolgokat,azért nem kell leragadni.Én pl már ott tartok,hogy a zöldbabfőzelék szaftos részét megeszem,a babot még nem tudom megenni7=) Viszont szerintem meg az marhaság,hogy nem eszel húst,főleg ennyi idősen.Csomó minden van benne amit más élelmiszerből nem tudsz beszerezni,szóval ha nem akarsz minden féle hülye betegséget akkor még várj a vegetáriánus étrenddel...főleg mivel finnyás vagy.A vegáknak meg minden félét kéne enni,ahhoz,hogy beszerezzenek minden szükséges vitamint meg ásványi anyagot és éhesek se legyenek.Szóval szerintem azrt néha kéne húst is enned.
2010. máj. 17. 12:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Semmi probléma azzal ha nem eszel húst. A húst emészti meg a szervezet legnehezebben. Felmérések kimutatták h a vegák sokkal egészségesebbek és nem fordul elő a magas vérnyomás valamint szív és érrendszeri betegések. A hús lehet h jó, de amit a boltban veszel, nem feltétlenül, ugyanis a felgyógyszerezett állatok húsa nagyon sok méreganyagot raktároz el. És ezt eszed meg. Persze egy házi csirke, vagy disznó tökéletes, de a húst semmiképp sem szabad túlzásba vinni. Az egészséges táplálkozás pedig ott is fontos, h mit mivel eszel. Pl a legtöbb ember savasítja a gyomrát azzal, h a szénhidrátot fehérjével eszi. Nem jó. Mert a szervezet úgy dolgozik, h egyszerre egyféle dolgot tud emészteni, mert ha savasat eszel, akkor lúgosít a szervezet, a megfelelő gyomornedveket "hívja", de ha keverjük a dolgokat, nehezen emészt. Persze azt is feldolgozza, csak nehezen. Sok ember ezért refluxos stb...Erre oda kell figyelni. Pl ha húst ezsel akkor csak zöldséggel, salátával. Szénhidrátot ne edd hússal. A rizs-hal, vagy krumpli-hús nem jó összeállítás sajnos. Pedig finom. :D
2010. jún. 12. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!