Ki milyen lisztel váltja ki a búza lisztet?
Figyelt kérdés
A teljes kiörlésű miért nem egészséges?
Melyik ételbe melyik liszt a jó?
2017. márc. 17. 13:47
1/4 A kérdező kommentje:
A lisztben csak a glutén az egészségtelen?
2017. márc. 17. 14:16
2/4 A kérdező kommentje:
liszttel*
2017. márc. 17. 14:34
3/4 anonim válasza:
Én csak réteslisztet használok. Ezeket a gluténes meséket elengedem a fülem mellett! A teljes kiőrlésű lisztben még több az útjainkon koptatott gumipor, amit a szervezet nem hogy nem bír megemészteni, de nem is ismeri! Nem fejlődött ki technika a kiválasztására és az eltávolítására. Ez számtalan betegségnek lehet alapja, többek között a ráknak is.
4/4 anonim válasza:
A lisztben nem a glutén az egészségtelen - ha nem vagy gluténérzékeny - hanem az, hogy gyorsan felszívódó cukrot (szénhidrátot tartalmaz).
Teljes kiőrlésű, mag, rozs, stb. liszttel helyettesítem, mert ezekben több vitamin, ásványi anyag van, és lassú felszívódásúak, rostosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!