A két csésze minimum ajánlott napi mennyiségű zöld tea esetében lényeges, hogy 1 vagy két filtert áztattam a vízben?
Figyelt kérdés
Anyagilag nem állok túl jól, viszont hallottam a zöld tea jótékony hatásairól, ezért szeretnék minden nap inni 2 csészét, azt olvastam, hogy ennyi kell, hogy a pozitív hatása érvényesülni tudjon. Ha két filtert használok naponta, akkor az egy hónapban 3 doboz teát jelent, de ha csak napi egyet használnék, akkor csak 1,5 doboz teát kellene vennem. Így is érvényesül a hatása, vagy mindenképp egy csésze/1 filtert kell használni?2016. nov. 18. 16:58
1/2 anonim válasza:
A filtereket egy csészéhez adagolják. Azaz 1 filterrel is meg van a hatása.
2/2 anonim válasza:
1 filter egy adag napin2 filtert kell de ne esterre idd mert elenkito hatasa van es nagyon fontos hogy ne forrazd le mert elveszti a hatoanyagai nagyreszt akkor. Vard meg mig a vizb80fokra vagy lejebb hul es utanna ontsd csak a filterre hagyd azni 15percet kozbe neha kavargasd martogasd es igatod is egeszseges es finom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!