Mi az igazság az ÉLESZTŐRŐL? Láttam egy orosz videót, ami méregnek tartja. Mi az igazság?
https://www.youtube.com/watch?v=QvcuNvXGBJs
ez a másik video, amit találtam. Vajon mi az igazság?
Ami youtube videón van, és konteót tartalmaz, az az esetek 95%-ában marha nagy hülyeség, nem is érdemes megnézni. Így bele sem nézek ezekbe a videókba, pláne ha konteós, pláne ha orosz...
Az élesztővel semmi baj nincs. Van egy maréknyi idióta, aki nem eszi, mert "candidás". Az élesztő egy teljesen más faj, köze sincs a candidához. Arról nem is beszélve, hogy sok laikus összekeveri a lokális candidafertőzéseket (hüvely, száj) az egész szervezetre kiterjedővel. Szisztémás, tehát egész testet érintő candidafertőzés valódi orvosi értelemben csak súlyos betegségek talaján alakul ki, pl. AIDS vagy leukémia. Olyan nincs, hogy vígan elélek, és "candidás" vagyok, az egy életveszélyes, és gyorsan halálhoz vezető megbetegedés, ráadásul rettenetes tünetei vannak.
Ami miatt a candidadiétás marhaságok segíteni szoktak, hogy ezek az emberek full tömik magukat szénhidráttal, és ha diétáznak, akkor egy egészségesebb életmódra térnek át, amivel sok panasz megszüntethető.
Az első hozzászolónak, amit írt az erős túlzás. A candida az gomba, és cukrot eszik, ha valaki sokat eszik akkor könyebben áldozatává válik.
Az élesztőt állítólag hitler idejében találták fel, de rögtön rá is jöttek a németek, hogy káros. Mit mondott erre hitler? Nem baj, majd odaadjuk az orosz testvéreinknek, és így is lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!