Kovaföld (szilícium-dioxid), mi az igazság?
Minden ilyen tudományos értelmezés "lerántásszagú"! Így vetetik meg a tömegeket, ezzel mérgezik az embereket. Az iskolák évről évre szarják ki a diplomásokat, akik már olyannyira szakosítva vannak, hogy képtelenek megérteni az embert, az emberi szervezetet!
A szervezetnek táplálékra és oxigénre van szüksége. Ha mindkettő megfelelő mértékben rendelkezésre áll, akkor a szervezet nyugalomban van. A táplálékérzetünk az megvan, de oxigénérzékelő szenzoraink sehol nincs a szervezetben.
Következtetés: Nem a ciliciummal, különféle vegyületekkel kéne foglalkozni, hanem a szervezet oxigéngazdálkodásával. Mert ha az oxigéngazdálkodás hibás, akkor borul fel a rendszer, képtelen megfelelően korrigálni a hibáit.
Ha sejtjeink nem képesek maradéktalanul ellátni feladatukat, és a maradékok halmozódva vannak, akkor beszélünk betegségről! Tudom ez nem ad a kérdésre választ, De az oxigénhiányban szenvedő agy kombinál hülyeségeket!
Minden ember a körnek egy cikkelyében él és gondolkodik, miközben azt hiszi hogy az a teljes kör
vetetik=vezetik, bocs elírtam!
Az oxigénhiányban gondolkodó diplomának csak az a fontos hogy mennél tömöttebb legyen a pénztálca, mennél vaskosabb gumikat tudjon koptatni az útjainkon. Ezért bármire képes, összefüggéseket vél felfedezni amivel megvezeti a hozzá nem értőket!
Nem értek hozzá, csak elfogadom, az alábbi és az ehhez hasonló tanulmányokat. (Úgy tűnik a cikknek nincs marketing jellege)
Már régebbi a kérdés, de bízom benne, lesznek még válaszok a témában. A kovaföld szilicium tartalmát
lényegesnek tartom, de van más módja is a szervezet
szilicium hiányának pótlására.
Dr. Valló Ágnes belgyógyász, főiskolai adjunktus
:Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Kar Morfológiai és Fiziológiai Intézet
Tisztelt oxigénes válaszoló. Kérem vegye figyelembe mások véleményét is, mert mindenkinek a véleményére kíváncsiak vagyunk.Tájékoztatom, hogy a fentieket nem a doktornő linkelte be, hanem egy válaszoló, akinek semmi köze nincs az egészségügyi ellátásokhoz. Figyelemre méltónak találtam a cikket, belinkeltem, és a szerzőjét aláírásként szintén. Valóban ez megtévesztő volt a válaszom utolsó része.
Az oxigén fontosságával tisztában vagyunk, az egyik fontos feltétele az életünknek, de az élethez nem csak oxigén kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!