Dr. Chen féle aloés fogkrémmel tapasztalatok?
Nem jók sajnos.
A zselés állaga, és az íze nagyon tetszik, viszont iszonyatosan erős.
Nekem már az első fogmosástól kimarta a bőrömet - értsd, ahol érintkezett vele, ott megduzzadt és vörös lett, pedig tudtommal semmi nincs benne, amire allergiás lennék. Úgy néztem ki, mint Joker :D
A férjem használta pár hétig, de aztán kidobta, mert neki egy idő után az nyelvét és az ínyét kezdte marni.
Kár érte, pedig egészen jó cucc lehetett volna.
Kísérletezgetek, amikor pénzem engedi, mert azért nem a legolcsóbb darabok... sajnos még nem találtam olyat, amit ajánlanék is.
Ezek a hosszú távú tapasztalataink :)
Illetve nem olyan hosszúak, mert mindkettőnket rövid időn belül kinyírt.
A 800Ft-ot még én sem sajnálnám, de ami nem ilyen, mint ez, sajnos minimum a duplájába kerül.
Nyugodtan próbálgasd, hátha neked beválik, tapasztalatot kértél, én leírtam a miénket :)
Egyébként azt elfelejtettem mondani, hogy a tisztítóhatása jó, nem képződött fogkő mellette, csak hát nem éri meg minden nap lesavazni az ember nyálkahártyáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!