A cukorbevitel az növeli az energiaszintet, igaz?
Fogyni eredményessen kalóriadeficitel lehetséges csak. Ez pedig annyit takar hogy több energiát használok (tornázok) el, mint amennyit beadagolok ( bezabálok ) magamba.
Viszont ha cukros ételeket eszem, akkor az növeli az energiaszintemet és igy nem fog hatásos lenni a kalóriadeficit program? Mivel több energiám lesz mint amennyit elfogyasztok igy nem fogja a szervezetem a raktárból (zsirpárnákból ) elkezdeni fogyasztani az energiát ( zsirt ) .. ?
Fehérje - SZénhidrát - Zsir ... ezek közül hova sorolható a cukor? (2.? )
Köszi, felakartam pontozni a válaszod és véletlen az "elmegy"-re kattintottam :(
Ám csak erre voltam kiváncsi, hogy a cukor a szénhidrátokhoz sorolódik-e.
Egy embernek ha tornázik, naponta mennyi energiára van szüksége?
Ez alapjaiban téves mese! A szervezet az olyan anyagokat csomagolja zsírszövetbe, amelyeket nem ismer fel, nem tudja hogy mit kezdjen vele. Mondják sokan, hogy "ÉN még az almától is hízok"
Persze az alma tele van olyan új anyagokkal, ami ez ember fejlődése során még nem volt. Tehát a szervezet minden létező táplálékból zsírszövetet csinál. A cukornak, meg a diétáknak semmi köze ehhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!