Timea270 kérdése:
Mitől viszket a fejbőröm?
Figyelt kérdés
Egy pontban a fejem tetejen egyszer-egyszer nagyon viszkat. Bar tetves nem vagyok ( neztuk de nem volt tetu) szoval nem tudod mitol viszkethet?Az interneten kerestem ijesmiket de nem adja ki pont aszt ami nekem kellene. Nem tudodm pontosan hogy fejezzem ki de ''hámlik'' a fejbőrom amikor vakarom. Szoval a ti velemenyeteket kerem mert lehet hogy neketek is volt mar igy ezert szeretnem hogy leirjatok hogy mit csinaltatok vele (linkeket is lehet kuldeni a netrol mert en nem talaltam semmit) Elöre is koszonom a valaszokat es nem kerek hejesirasi szotart kölcsön senkitöl.2016. febr. 10. 17:49
1/6 anonim válasza:
Lehet túl gyakran mosod, és attól száradt ki. Simán előfordulhat.
2/6 anonim válasza:
Lehet, hogy demodex szőrtüsző atka van a fejbőrben. 70%-os alkoholos vattával át kell törölni naponta.
3/6 anonim válasza:
Oh ilyen nekemis volt főleg így télen. Csak kiszáradt a fejbőröd. Használj valami balzsamot rá.
5/6 A kérdező kommentje:
1-es valaszolonak: nem mosom gyakran a hajam csak minden heten egyszer.
3-mas valaszolonak: hasznalok barzsamot es mindig hasznalom.
Ezeket csak valasznak irtam nem gondoltam oket haszontalan valasznak! es koszonom a nagyon gyors valaszokat mar csak az lenne a kerdesem hogy hogy tudom szuntetni a viszketest?
2016. febr. 10. 18:25
6/6 anonim válasza:
Amióta az eszemet tudom, lélegzek, édesapámnak is állandóan viszkedett a feje teteje. Néha pattanásszerű buborcsékra is panaszkodott. Idősebb korára megkopaszodott a viszketés csak nem múlott. Már a századik orvos, 70 féle gyógyszer, szerencsétlennek kezét, lábát eltávolitották, de anyámnak mindíg alkoholos cuccokkal kellett bedörzsölni esténként. Aztán néhány éve eltemettük a viszketésével együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!