Valaki meg tudja mondani, hogy mit ihatok korlátlanul?
Figyelt kérdés
Régebben sok kólát ittam, de mondták, hogy rossz, utána gyümölcsleveket ittam (sió) azt mondták az is rossz, utána 100%os gyümölcsleveket ittam (cappy), kiderült az se jó, szénsavas ásványvizet ittam arról is kiderült hogy rossz, most meg sima mentes ásványvizet iszom de már arról is azt mondják hogy kioldja a kálciumot meg mit tudom én. Komolyan. Mit igyak?2015. nov. 2. 14:18
11/12 anonim válasza:
Ennyire érdekel hogy mivan benne? azt iszol amit akarsz,nem azt amire aztmondják hogy jó.
12/12 anonim válasza:
Az arzénos vízhez csak annyit szeretnék hozzászólni, hogy a tenger mellett élő népek meg a halakból és a tenger gyümölcseiből is vesznek magukhoz arzént, mert azok is tartalmazzák. Az ivóvíz arzén normája éppen miattuk lett ilyen alacsony az Únióban. Ha nem fogyasztasz komoly mennyiségű tengeri halat, nyugodtan ihatod a magyar ivóvizeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!