Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Valaki meg tudja mondani,...

Valaki meg tudja mondani, hogy mit ihatok korlátlanul?

Figyelt kérdés
Régebben sok kólát ittam, de mondták, hogy rossz, utána gyümölcsleveket ittam (sió) azt mondták az is rossz, utána 100%os gyümölcsleveket ittam (cappy), kiderült az se jó, szénsavas ásványvizet ittam arról is kiderült hogy rossz, most meg sima mentes ásványvizet iszom de már arról is azt mondják hogy kioldja a kálciumot meg mit tudom én. Komolyan. Mit igyak?
2015. nov. 2. 14:18
1 2
 11/12 anonim válasza:
Ennyire érdekel hogy mivan benne? azt iszol amit akarsz,nem azt amire aztmondják hogy jó.
2015. nov. 19. 14:19
 12/12 anonim ***** válasza:
Az arzénos vízhez csak annyit szeretnék hozzászólni, hogy a tenger mellett élő népek meg a halakból és a tenger gyümölcseiből is vesznek magukhoz arzént, mert azok is tartalmazzák. Az ivóvíz arzén normája éppen miattuk lett ilyen alacsony az Únióban. Ha nem fogyasztasz komoly mennyiségű tengeri halat, nyugodtan ihatod a magyar ivóvizeket...
2015. dec. 22. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!