Van már valakinek tapasztalata evvel a dologgal kapcsolatban?
Http://lukreciakencei.hu/recept/furdes/samponok/hajmosas-sampon-nelkul-szodabikarbona-%E2%80%93-almaecet
Elolvastam ezt a cikket,és a hallotak alapján jónak tűnik de ez tényleg igaz? nem zsírosodik olyan gyorsan a hajunk , meg mindenféle jó dolog történik vele? Ha valaki próbálta már írna ról véleményt?
En mar probaltam.
Nekem nem jott be.
Ha tul keves szbikarbonat kevertem ossze, akkor zsiros maradt a hajam. Ha legkozelebb tobbet es veletlen tul sokat, akkor meg ugy kiszaritotta, hogy szena lett belole a fejemen. Sose sikerult a megfelelo mennyiseget eltalalni. Igaz nem is meregettem kanallal, mindig csak ugy "szemre" adagoltam.
Ennek ellenere szbikarbonat tovabbra is hasznalok a zuhanyban, mert sokkal jobban levisz minden koszt, mint barmely szappan, de a hajamra mar nem kenem.
Tovabba nekem azert nem jott be a szb. almaecet balhe, mert igaz, hogy amikor a hajad megszarad mar nincs ecetszaga, de amint elkezd nedvesedni a fejborod, erzed az ecetszagot es mivel kondiba jarok es ott izzadok, allandoan ecetszagot ereztem magamkorul, ugyhogy inkabb felhagytam vele, de probald ki nyugodtan. Mondjuk hetvegen kiserletezz, amikor amugy nem mesz sehova :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!