Szeretnek. Eletmodott valtani?
Figyelt kérdés
Hogyan kezdjem el?fiatal lany vagyok nagyon atakarok valtozni de meg nem sikerult.Kiseb. probalkozassal kiprobaltam az egeszseges eletmodot,megakarok valtozni ,csinos szep szeretnek lenni kulsoleg ,belsoleg is,kislanykoromba a szuleim. Nem jaratak tancra sem ,sem semmien sportra.a kajara sem figyeltek oda.Eletmodot szrretnek valtoztatni.Nem voltam soha kover,de egyszer amikor szedtem gyogyszereket akkor hiztam meg.Alvassommal is gondok vannak.Nem ide tartozik de kuslanykorom sem volt jo,szuleim elvaltak,kellet volna fogszabalyzo csufoltak a suliba nem voltak barataim sem.zaklattak sexualisan a neveli apam es utott minden bap,lelkileg sem vagyok jol.meg most srm,nem voltam jol kinezve kislanykent srm.nen ertet neg soha senki otthon sem.Meg nem estem at nagyobb metegtelenitesensem.alkergias vagyok a etellintonenciam is van,gluten es laktoz erzekenysegemvan,nem sok . Fizetesem ebbol szetetnek valtozni?2015. aug. 26. 10:21
1/2 anonim válasza:
Nem tudom eldönteni, hogy direkt írsz ilyen borzalmasan és troll vagy, vagy tényleg ilyen siralmas lehet a helyesírásod... Minden esetre, ha komolyan életmódot akarsz váltani, akkor powerbuilder.hu
2/2 anonim válasza:
Szia.
Nem tudom valóban valós e a fent említett életkörülmény tehát az a nyomor és lelki terror amiben élhetsz (ha igaz) de megmondom a megfelelő válaszokat:
Kezdj el egy önálló életet amennyiben már betöltötted a 18-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!