Hol lehet kámfort, körtike olajat kapni?
Figyelt kérdés
Fürdősómat szeretném illatosítani, illetve kiegészíteni a fentiek egyikével (vagy mindkettővel). Hallottam olyat, hogy a kámfort kivonták a forgalomból az EU-ban. Körtikéről a google is elég kevés információt ad. Én annyit tudok, hogy gyógyszertárban nem kapható (körbejártam párat). Izomlazítás lenne a cél, ha esetleg valami alternatíva lenne az előző kétdolgon kívül azt is szívesen fogadom. Köszönöm2010. márc. 6. 12:33
1/6 anonim válasza:
Kámfort már miért ne lehetne kapni gyógyszertárban? Csak azt nem szokták fürdőhöz használni inkább bedörzsölő kenöcsbe gélbe.Forró vízbe nem éppen jó mert fölötte olyan kámforgőz lesz hogy el is ájulhatsz.
2/6 A kérdező kommentje:
A válasz második része hasznos, az elsőre meg annyit mondok, hogy azért nem lehet kapni, mert valamilyen jogszabály van rá, hogy nem adhatnak ki, csak gyógyszeralapanyagként használhatják, kenőcsként stb (ilyen a szódabikarbóna is). Az utolsó gyógyszertárban ahova bementem, tájékoztatott a patikusnéni. A többiben (4-5 kb), csak annyit mondtak, hogy nincs.
2010. márc. 6. 20:43
4/6 A kérdező kommentje:
Veszprémben, de már megoldódott:)
2010. aug. 26. 20:39
6/6 A kérdező kommentje:
már be van tiltva az euban, de ismerősöm még tudott szerezni fű alatt
2010. szept. 1. 12:41
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!