Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Az ördögnyelv haszált már...

Az ördögnyelv haszált már valakinek Testmozgás melett? Ha igen akkor mennyi idő alat? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 30. 17:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem pénzkidobás. (Bár szerintem szinte minden fogyicucc az.) Egyél kevesebbet, minőségi kaját. Cukrot hagyd el, liszteket is. Kevesebb szénhidrát és zsír, több fehérje. Jöhetnek a húsok, tojás, hal, zöldségek, kis mennyiségben a rizs, zabpehely, esetleg krumpli. Gyümölcs kis mennyiségben, és a savanykásak (alma, bogyósok). Jól nézd meg a bolti termékek csomagolását, a legtöbb tele van cukorral vagy zsírral. Ne nassolj. Ha mégis, csinálj zöldségekkel mártogatóst, vagy kapj be pár szem mandulát, diót vagy mogyorót. Emellett mozgás, mint írtad. Mit mozogsz? Ja, és sok víz! 2-3 liter legalább, attól függ mekkora vagy. Szerintem ha ezeket betartod, teljesen felesleges ilyenekre költened.
2015. máj. 10. 09:04
 2/2 A kérdező kommentje:
arc trainer cybex gépen edzek 3nap egy nap pihenővel
2015. máj. 13. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!