Milyen csírával érdemes kezdeni az otthoni csíráztatást? És mennyire vagytok elégedettek az egészségetekre gyakorolt hatásával?
Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 22:55
1/6 anonim válasza:
Búzacsíra, amiből lesz a búzafű, azt leollózhatod és salátába beleteheted.
2/6 A kérdező kommentje:
köszi!
2010. febr. 16. 12:19
3/6 anonim válasza:
a búzafüvet nyersen nem olyan jó enni (nehezebben is emészthető), ezért szokták préselni.
de a csíráját lehet enni nyugodtan, finom, édeskés.
nagyon szeretem a görögszéna csírát. méregtelenítő hatású, és ha sokat eszem belőle érzem az izzadságomban az illatát. :)
a napraforgómag, vöröshere csírája is ízlett.
semmi mű vitamint nem veszek, a csírák feltöltenek.
4/6 A kérdező kommentje:
köszi!
2010. márc. 2. 20:39
5/6 anonim válasza:
Én csak búzát szoktam, van amelyikben kis csípős illóanyagok vannak, pl,a retek, azért nem rajongok.
Tálba beáztatod egy éjszakára, másnap szűrőbe rakod és naponta 2x lemosod csap alatt.
Már egy nap múlva kidugja a fejét a kis csíra, én nem is szoktam megvárni, amíg nagy lesz, joghurtba keverve elrágom.
Simán az áztatás után is lehet enni.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi!
2010. márc. 20. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!