Vélemények a Vitál Konyháról?
Figyelt kérdés
Elkezdtem fogyókúrázni diétásan enni, viszont nem tudom, hogy a Vitál konyha pl mennyire jó és mennyire hatásos.Persze edzés lenne/van mellette.
Tapasztalatokat kérek :)
2015. febr. 23. 15:00
1/1 anonim válasza:
a vitál konyhát még nem próbáltam a fogyókúra nálam minimalizált zsírbevételből állt viszont nekem inkább az edzés az ami segített lévén a diétát nem lehet az örökkévalóságig csinálni (ha más nem is a csábítás előbb-utóbb véget vet neki..) viszont abban semmi sincs hogy heti háromszor lemegyek a terembe edzeni sőt még kifejezetten élvezem is :).
a diéta felgyorsítja a dolgot de inkább az edzésre figyelj oda mert ha mindkettőt abbahagyod akk semmi perc alatt visszahízol.
sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!