Sok ideje evvel noszogatnak az ismerőseim mivel le akarok fogyni azt mondják nagyon eredményes. Szereintetek megéri belefektetni ennyi pénzt?(Hollatom olyat, hogy akát heti 4 kilót is lehet ezzel fogyni ha betartod az étrendet és az előírásokat, ez mennyire igaz?)
2013. jún. 28. 14:18
1/5 anonim válasza:
persze hogy megéri. Hamar leadod azt a 15 kiló felesleget, aztán abbahagyod és visszajön 25 kiló. Ha herbalifeozni akarsz, akkor az egy életre szól, mert ezentúl legalább egyszer 1 nap ezt kell innod, hogy tartani tudd a súlyodat.
2013. jún. 28. 14:26
2/5 anonim válasza:
Az meg mi? Mozogj többet, egyel kevesebbet, olcsobb! Heti 4 kilo pedig rengeteg, heti egy kilonal ne akarj többet fogyni! Foleg hogy a szervezet nem is kepes 4 kilonak megfelelo zsirt elegetni hetente, azon is van egy limit. Persze minnel köverebb valaki, annal többet tud, mert annal több zsirsejt van. De gondolom nem vagy 150 kilo.
2013. jún. 30. 21:51
3/5 nikaa11 válasza:
több hónapig szedtem és diétáztam és SEMMIT sem használt,jó sok pénzt kidobtam rá.. ezek a porok mind nagy sz@rok.
sok mozgás és kevesebb kaja : napi 3szor közte semmi nasi csak víz és este 6kor utolsó vacsi.ez tuti beválik mindenkinek csak kiartónak kell lenni kb 6 hónapig.
2013. aug. 30. 23:11
4/5 anonim válasza:
Az előttem szólónak(kicsit későn, igaz). a Herbalife alapja, hogy azt ehetsz amit akarsz mellette, és ha mindenféle diétákat végzel mellette, akkor nem fog segíteni! Zsírszegény dolgok, meg diéta? Most komolyan. Van egy tej, zsíros, teli van tápanyagokkal. Abból levezetik a zsírt(vele a tápanyagokat is) kapsz belőle egy fehér löttyöt. Aztán abba visszateszik a tápanyagokat amik mesterségesen vannak előállítva! És ez a diéta... mert az egészségesebb. Ha valaki Herbalife-al akar fogyni, nem kell diétázni mellette. Én konkrétan nem fogyókúrázok, hanem egészségügyi dolgok miatt szedek pár Herbalifeos készítményt. Segít. Eltűntek a problémáim, nem is jöttek vissza(volt olyan, hogy 2 hó-t kihagytam) aztán megint a suli, és több volt az energiám meg minden. Ismerősöm fogyott vele 3 hó alatt 10 kg-t(és nem kellene többet ennyi idő alatt) és mellette elmentünk cukrászdába egy sütire, meg minden. Igaz elég sokba kerül, de ha összeszámoljuk, magunknak ételre, így is kiadunk ennyit(vagy többet) egy hónapban. Na de mindegy, én szerintem jó dolog, az eredmények is mutatják. De végül is kinek a pap, kinek a paplan. :)
2013. szept. 22. 20:03
5/5 anonim válasza:
Én próbáltam és teljesen csalódott vagyok. Csak reklám az egész. Egyáltalán nem fogytam tőle. A 2 hónap alatti + 4 kg jött fel rám. Az első csomag után még reménykedtem hogy a plusz egy kiló csak a vitaminok miatt van és hogy rendszeresen eszem így a testem elraktározza sejten belül a tápanyagot és majd utána fogyok le ,de nem így lett. Borzasztóan mérges vagyok ,hisz nem ez volt ígérve. Pedig tornazok is minden nap.
A jó oldala annyi lehet hogy nagyon finom és energikus voltam tőle egész napra. ---- de én fogyni akartam. Jól megjártam hisz nem olcsó. Ha azon a pénzen csokit veszek ugyanott lennék.....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!