A Norbi Update ételrendelést hol/hogy tudom lemondani?
RENDELÉS LEADÁSÁNAK HATÁRIDEJE
Heti rendelés
Faxon vagy futárnál: a tárgyhetet megelőző hét csütörtök 15 óráig,
interneten: pénteken 16 óráig
Pótrendelés / lemondás / adatmódosítás:
A szállítást megelőző munkanap 12 óráig
Minimális rendelési összeg: 350 Ft/nap
Amennyiben megrendelésed értéke eléri egy címre a heti 7.000 Ft-ot, igény esetén a megrendelés időtartamára mikrohullámú készüléket biztosítunk számodra.
eddig világos ezt én is megláttam..
de e-mailen nem tudom lemondani???
Mert pénteken küldtem nekik de nem írtak vissza az Info@update.hu címre.
Faxon.. fax szám?
Pénteken írtam e-mailt. Pont azért mert pénteken is 15-20percet vártam míg lett valami majd megszakadt a kapcsolat......
aztán ma újra hívtam mondták, hogy telefonon bizony nem tudom lemondani csak e-mailbe (info@update.hu). Mondtam az oké de pénteken írtam is nekik azóta semmi választ nem kaptam.... Majd mondja a csaj, hogy pedig erre kell írni blabla majd kért szállítási címet és hopp a kapcsolatot ismét megszakadt (hozzáteszem 10 percet kellett várni mert elvileg foglalt volt minden vonal)...Majd visszahívott mobilon ami jófej volt tőle :) szóval kiderült, hogy nem volt lemondva vagyis látták az e-mailt de nem mondták le nekem szóval örülök, hogy betelefonáltam. Csak akkor minek van feltüntetve az e-mail cím ha nem lehet lemondani és nem is foglalkoznak vele. A csajszi jófej volt szóval végülis lemondtam.
Azonban nem értem, hogy azt én miért nem látom, hogy le lett mondva. Valahol az oldalon azt megtudom nézni? mert még mindig "megrendelt'"-nek írja... és mivel rendeltem más kaját igy az érték 2000 feletti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!