Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Mélyhűtőben miben tároljam a...

Mélyhűtőben miben tároljam a zöldségeket, húsokat ha nem akarom műanyag zacskóban?

Figyelt kérdés

Ugye túlságos lehűtés hatására is oldódhat ki valami a műanyagokból, jelen esetben zacskókból. Amiket a boltban veszünk fagyasztott termékeket, szívem szerint azokat is valami másba átcsomagolnám.

És amit magamnak rakok el kis petrezselyem, citromhéj reszelve, kis marhapöri? Most akkor azokat mibe rakjam? BPA mentes műanyag dobozba? Vagy van pl. speciális IKEA fagyasztó zacsi,ami biztonságos?

2015. febr. 15. 23:01
 1/5 anonim ***** válasza:

"túlságos lehűtés hatására is oldódhat ki valami a műanyagokból"

Na ezt honnan vetted?

2015. febr. 15. 23:09
 2/5 anonim ***** válasza:
én is úgy tudom, h fagyasztani sem jó műanyagban, de én sem tudtam jobbat kitalálni. talán kerámia, de nagyon macerás.
2015. febr. 15. 23:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Marad az üveg edény, vagy sütőpapír, és utána a nejlonzacskó.
2015. febr. 15. 23:31
 4/5 anonim ***** válasza:
az üveg az nem bírja az ilyen fokú hideget.
2015. febr. 15. 23:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen a papír nem hülyeség, végülis drágább mélyhűtött termékek, pl. az Iglo zöldségei és halrudak is sokszor papírdobozban vannak, tehát abban is lehet fagyasztani azt, am szárazabb élelmiszer, pizzák is papírdobozban vannak.
2015. febr. 15. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!