Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Egészen pontosan hogyan...

Egészen pontosan hogyan készülnek a bolti gabonatejek? Mi teszi őket édessé, homogénné és tartóssá?

Figyelt kérdés
A bolti zabtej (zab, víz, növ.olaj, só) ezerszer jobb, mint az én nyálkásm ízetlen házi próbálkozásaim.
2015. febr. 15. 19:52
 1/1 anonim ***** válasza:

én rizstejjel próbálkozom, és egyetértek.

kész borzalom, amit én rizstejnek csinálok, pedig már többféle módon próbáltam.

azt olvastam, hogy csíráztatott rizsből csinálják a boltit, és attól olyan édes.

biztos a zabbal is valami ilyesmi van.

2015. febr. 16. 07:27
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!