Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » A teák közül melyek adalékment...

A teák közül melyek adalékmentesek?

Figyelt kérdés
Ízesítés nélkül szeretném fogyasztani, leginkább élettani hatásai miatt a zöld teát. Ha szálas teát veszek mindenképpen natúrt kell, vagy a zöld tea+mango is ugyanúgy jó? Illetve gyümölcs teát az íze miatt. A teekanne mennyire adalékmentes?
2010. febr. 10. 15:38
 1/7 anonim ***** válasza:
A Milford teák csak szárított gyümölcsöket tartalmaznak.Nem olcsó(1 db 600-700 ft)de igazi,erős tea készíthető belőle,és ízesítés nélkül sem olyan rossz,mint az agyonízesített teák.
2010. febr. 10. 15:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Van benne szilva-fahéj ízű?
2010. febr. 10. 16:00
 3/7 anonim ***** válasza:
a Mandala teák nagyon finomak ízesítés nélkül is és adalékmentesek.
2010. márc. 2. 20:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Én egy filteres teában sem hiszek. Ajánlom a Mandala vagy a Dremmmer's teafüveit.
2010. márc. 6. 20:34
 5/7 anonim válasza:
Minden termék csomagolásán rajta van, hogy mi van benne. Olyant nem szabad venni, amiben mesterséges ízesítők, színezékek, adalékanyagok vannak.
2010. márc. 13. 16:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Sajnos nagyon sokban aroma van, mert a szárított bogyóknak egyszerűen nincs olyan erős ízük, mint emilyeneket elvárnál.

Furán hangzik, de én az új Herbáriás Joshi Barat-félét próbáltam ki, csak fűszerek vannak benne, nagyon finom, a rózsaszín (most nem jut eszembe a neve.)

A joshi barat az gáz, de a tea finom :))))

Amelyik teára rá van írva, hogy ÍZŰ, azt hagyhatod is, hiába van benne pl. aszalt barack, az ízét az aroma adja.

Színt általában hibiszkuszvirággal csinálnak, az gyönyörű piros színt ereszt forró víz hatására.

Próbálj magadnak keveréket csinálni otthon ezekből:

Borsmenta

Hibiszkusz

Hársfa

Citromfű

Bodzavirág

vagy keress a neten keverékeket, szerintem találni fogsz.

Érdemes ezekből egy-egy csomaggal külön venni és magában megkóstolni, hogy legyen fogalmad egyenként az ízükről.

A borsmenta pl. finom.

A csipkebogyót mint c-vitamin forrást viszont csak úgy használhatod, ha langyos vízben áztatod, másképp elvész a vitamin, úgyhogy érdemes ennek is utánanézni.

2010. márc. 20. 10:12
 7/7 anonim ***** válasza:
ja és az ánizs meg a levendula is finom
2010. márc. 20. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!