Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Propoliszt mézben lehet oldani?

Propoliszt mézben lehet oldani?

Figyelt kérdés
Alkoholban semmiképpen nem akarom, így nyersen rágcsálva meg nem oldódik abszolút.
2015. jan. 12. 17:10
 1/3 anonim válasza:
Szerintem közvetlenül mézben nem oldódik. Mivel egy ragacsos-zsíros-gyantás anyagról van szó, így mindenki alkoholban oldja fel/áztatja ki. Ez a legjobb módszer, mi is így csináljuk. A tinktúrából , ami készül belőle utána csöpögtethetsz mézbe, ami aztán kiváló orvosság torokfájásra. Maga a tinktúra meg mindenféle sebre, de főként égési sebekre tökéletes. Szerintem nem kell félni az alkoholtól, mert tényleg csak nagyon kis mennyiségeket használsz a tinktúrából. Nyersen meg szerintem ne rágcsáld, nem hiszem, hogy azon kívül, hogy beleragad a fogaidba valamit használna.
2015. jan. 16. 14:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem az alkohol szervezetünkre való hatásával van itt a baj, hanem a propoliszra való hatásával, ugyanis kb 70%-át a propoliszból, az ugynevezett jótékony baktériumokból, azonnal megöl.
2015. jan. 16. 21:35
 3/3 A kérdező kommentje:
*jótékony tulajdonságait
2015. jan. 16. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!