Mennyire segít a VIRÁGPOR az egészség és immunrendszer helyreállításában?
itt egy link -kép- a virágporról, amire céloztam a fennebbi kérdésben : [link]
egy ismerősömtől hallottam hogy nagyon hatásos, és ha tudtok valamit róla kérlek írjátok le meg azt is, hogy hogyan kell szedni . köszönöm :D
Tavaly ősztől, idén nyár elejéig ettem, úgyhogy a tapasztalatomat meg tudom osztani.
Napi egy teáskanálnyit kell megenni belőle. Én úgy ettem, hogy egy kevés natúr joghurtba/kefírbe kevertem, önmagában is lehetne szedni, de olyan undi nyammogós. A gyomromat eleinte bántotta, de úgy voltam vele, ezzel kigyógyítom magam a késő tavaszi, nyár elejei pollenallergiámból, merthogy állítólag arra is jó.
Tény, hogy beteg nem voltam a télen, de mivel rengeteg mézes citromos teát meg gyógynövényteát ittam, az lehetett az utóbbiaknak is az eredménye. Tavasszal meg ugyanúgy megpusztultam az allergiámtól, úgyhogy abbahagytam, mert direkt erre vettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!