Természetes önbarnító receptet írnátok?
Figyelt kérdés
Egysezrűen nem tudok lebarnulni, legfeljebb leégni még úgy is ha előtte való hónapokban sok béta-karotint eszek. Próbáltam már csokis önbarmító receptet és olyat is, hogy púdert kevertem a hidrítálómba, de az első nem vált be, a második pedig nagyon megfogta a ruháimat. Gondolkoztam azon, hogy diómacerátumot teszek a krémembe, de azt olvastam, hogy van benne juglon és az sejtkárosító. Ezt ezért végül ki se próbáltam. Ti mit ajánlotok?2014. júl. 16. 16:45
1/5 anonim válasza:
szerintem ha elmész szolizni és 8 percig fekszel a szoliágyban, kapsz 1 kis szint, és utána kiülsz a napra mindennap 15 percre , és akkor lassan barna leszel.
2/5 anonim válasza:
Én a sok sárgarépa fogyasztását ajánlottam volna, de látom a leírásban, hogy szedsz béta-karotint. Ha mégis ennél sárgarépát, úgy érdemes fogyasztani a nagyobb hatásfok érdekében , hogy előtte megfőzöd, jól megpuhítod, mert a kemény, vastag cellulóztartalmú sejtfalak így megroncsolódnak és sokkal több pigment szívódhat fel a szervezetbe, mintha nyersen ennéd.
3/5 anonim válasza:
Szerintem is a szoli jó lehet, vannak most már 'EU-s' csövek is, amik az erősebb napsütéssel egyenértékűek és nem lehet bennük leégni. Természetes önbarnítót forgalmaz a DM, az Alverde termékcsalád önbarnítója nekem nagyon bevált, vékonyan kenve szép, természetes színt ad.
4/5 anonim válasza:
Mennyivel nehezebb kimenni a napra mint elutazni a szoliba és fizetni érte?
Amúgy sütőtök, répa a karotin miatt.
5/5 anonim válasza:
mindennap 10 perc a napon és lebarnulsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!