16 éves lány vagyok. Szeretnék egy méregtelenítést vagy testtisztítást megcsinálni. Tudtok küldeni? Olyat, amelyet tinik is csinálhatnak.
sportolok, focizok heti 1×. és heti 2× ált. iskolás lányoknak tanítok focit..
de ezek mellet mindig van időm gondolkozni ilyen dolgokon...
de már kemény 3 napja nem ettem édességet. Csak pénteken egy tic-tac-ot
:(
Te egy életerős, fiatal egészséges nő vagy. Nincs szükséged méregtelenítésre. Az máj feladata a szervezetbe bejutó potenciálisan mérgező anyagok átalakítása, melyek ezután a széklettel, vizelettel távoznak. A testtisztításra pedig ajánlom a fürdést :), egyedül vagy megfelelő segítséggel... :)
Na de viccet félretéve: a méregtelenítésnek, mint "bio" dolognak nincs sok értelme, lsd. Colonix kúra, colon-hydrotherapia, vagy SAVASODÁS (utalok itt előző hozzászólóra)...
Semmilyen tudományos alapja nincs. És még mielőtt a sok "bio" lehordana amiatt, hogy milyen korlátolt vagyok, stb. annyit mondanék, hogy nyitott vagyok az új dolgok felé, ahogy a tudomány is. Erre jó példa a penicillin, amit röviddel felfedezése után alkalmaztak.
Ha egészségesen akarsz élni, akkor sportolj, ne hízz el, fogyassz magas glikémiás indexű ételeket, zöldséget, gyümölcsöt, és az édességet is, de csak MÉRTÉKKEL.
köszi :)
most megnyugodtam:)
Ha nagyon szükségét érzed, iktass be egy gyümölcs-zöldség napot és igyál sok vizet, hogy hamarabb ürüljön a cukrok maradéka.
Ha odafigyelsz arra hogy minden étkezésben legyen zöldség-gyümölcs, nem lesz gond a méreganyagokkal. De ne hanyagolj se húst se halat, gabonafélét, hogy a vitaminkészleteid pótlódjanak. Nagyon nagy szükséged van a "nem finomított" szénhidrátokra, mert energiát adnak a mozgáshoz, az agyi működéshez.:)
Egyébként ami a vizes közegeket legjobban tisztítja: C VITAMIN, teát, vizet ízesíts citromlével nyugodtan, a zsíros közegeket pedig az e vitamin pucolja ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!