Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » 16 éves lány vagyok. Szeretnék...

16 éves lány vagyok. Szeretnék egy méregtelenítést vagy testtisztítást megcsinálni. Tudtok küldeni? Olyat, amelyet tinik is csinálhatnak.

Figyelt kérdés
2010. jan. 4. 17:34
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

sportolok, focizok heti 1×. és heti 2× ált. iskolás lányoknak tanítok focit..

de ezek mellet mindig van időm gondolkozni ilyen dolgokon...

de már kemény 3 napja nem ettem édességet. Csak pénteken egy tic-tac-ot

:(

2010. jan. 10. 12:55
 12/17 anonim ***** válasza:
18 éves kor alatt nem ajánlott a mregtelenités.
2010. jan. 10. 15:19
 13/17 anonim ***** válasza:

Te egy életerős, fiatal egészséges nő vagy. Nincs szükséged méregtelenítésre. Az máj feladata a szervezetbe bejutó potenciálisan mérgező anyagok átalakítása, melyek ezután a széklettel, vizelettel távoznak. A testtisztításra pedig ajánlom a fürdést :), egyedül vagy megfelelő segítséggel... :)

Na de viccet félretéve: a méregtelenítésnek, mint "bio" dolognak nincs sok értelme, lsd. Colonix kúra, colon-hydrotherapia, vagy SAVASODÁS (utalok itt előző hozzászólóra)...

Semmilyen tudományos alapja nincs. És még mielőtt a sok "bio" lehordana amiatt, hogy milyen korlátolt vagyok, stb. annyit mondanék, hogy nyitott vagyok az új dolgok felé, ahogy a tudomány is. Erre jó példa a penicillin, amit röviddel felfedezése után alkalmaztak.

Ha egészségesen akarsz élni, akkor sportolj, ne hízz el, fogyassz magas glikémiás indexű ételeket, zöldséget, gyümölcsöt, és az édességet is, de csak MÉRTÉKKEL.

2010. jan. 12. 23:59
 14/17 A kérdező kommentje:

köszi :)

most megnyugodtam:)

2010. jan. 13. 15:24
 15/17 anonim ***** válasza:
ha ingyen adnák akkor-se fogyasztanák tic tac-ot .tt.zl.
2010. jan. 14. 20:48
 16/17 anonim válasza:
Egyél sok édes gyümölcsöt az valamelyest pótolja az édesség utánni vágyat...a szeretetet sajna nem.
2010. jan. 20. 17:26
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha nagyon szükségét érzed, iktass be egy gyümölcs-zöldség napot és igyál sok vizet, hogy hamarabb ürüljön a cukrok maradéka.

Ha odafigyelsz arra hogy minden étkezésben legyen zöldség-gyümölcs, nem lesz gond a méreganyagokkal. De ne hanyagolj se húst se halat, gabonafélét, hogy a vitaminkészleteid pótlódjanak. Nagyon nagy szükséged van a "nem finomított" szénhidrátokra, mert energiát adnak a mozgáshoz, az agyi működéshez.:)

Egyébként ami a vizes közegeket legjobban tisztítja: C VITAMIN, teát, vizet ízesíts citromlével nyugodtan, a zsíros közegeket pedig az e vitamin pucolja ki.

2010. jún. 22. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!