Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » 16 éves lány vagyok. Szeretnék...

16 éves lány vagyok. Szeretnék egy méregtelenítést vagy testtisztítást megcsinálni. Tudtok küldeni? Olyat, amelyet tinik is csinálhatnak.

Figyelt kérdés
2010. jan. 4. 17:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%
gondolkoz szerinted ezelöt 50ével mijen méregtelenitést csináltak tinik kérdezdmeg nagymamád tulkorán kezded asztán jön a többi esetleg beteg vagy? tt.zl.
2010. jan. 4. 22:41
 2/17 A kérdező kommentje:
nem. csak minden nap nagyon sok édességet eszek :(
2010. jan. 5. 15:40
 3/17 anonim ***** válasza:
22%
miért eszel sok édeséget nincs othon mindenap fötétel,tt,zl.
2010. jan. 5. 18:34
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

napi 2L zöld tea és sok zöldség gyümölcs

csak ezt edd egy napig

nekem nagyon bevált

szia( én is 16/L vagyok)

2010. jan. 6. 20:21
 5/17 anonim válasza:

16 évesen óvatosan a méregtelenítéssel, főleg ha vékony is vagy (ezt nem tudom).

A sok édesség nem csak a fogaknak káros, hanem a szervezetnek is: elsavasodik tőle, és onnantól kezdve sokkal fogékonyabb a betegségekre. Nincs szükséged annyi édességre. Próbálj rájönni, hogy miért eszel annyi édességet. Szeretethiány? Kényszercselekvés (unalom)? Vki mindig a kezedbe nyomja? Gondolkozz el ezen, úgy könnyebb lesz nemet mondanod Magadnak vagy másnak. Adok még egy tippet: moss minél gyakrabban fogat. A tudat, h már megmostad a fogad, arra fog ösztönözni, hogy egy jó darabig ne egyél semmit.

Csinálj egy jó nagy kancsó gyümölcsteát, vagy gyógyteát (pl. immunerősítő), lényeg, h minimális édesítéssel legyen (legjobb, ha nincs is benne cukor). Mikor nasizós kedvedben vagy, ne az édességekhez nyúlj, hanem igyál egy pohár teát! Az elején nehéz lesz erőltetni Magad rá, de végül meglátod, könnyen fog menni. A sok folyadékra amúgy is szükség van (min. napi 2 liter), és nagy mennyiségben az is méregtelenít! Sok sikert! :)

2010. jan. 6. 21:34
 6/17 A kérdező kommentje:

köszi :)

kedvesek vagytok..:)

azt hiszem szeretethiány miatt eszek annyi édességet..:S

2010. jan. 7. 14:26
 7/17 anonim ***** válasza:
jaj te kis tini majcsak kapsz valakitöl szeretetet, külömben nekem is nagyon hiányzik a szeretet de az emberek sajnos olyan szegények hogy már arra se telik, a szüleidtöl nem kapsz elég szeretetet? tt.zl.
2010. jan. 7. 21:42
 8/17 A kérdező kommentje:
háát apum meghalt, anyumtól meg túl sokat kapok...
2010. jan. 9. 17:42
 9/17 anonim ***** válasza:
nagyon sajnálom, hogy elveszítetted az édesapád főleg,hogyha nagyszerű ember volt aszt fogalmam sincs hogy lehet megemészteni de hálaistennek anyukád ott van neked,tt.zl.
2010. jan. 9. 18:53
 10/17 anonim válasza:
Örülök, hogy rájöttél az okra. Sajnálom, hogy így érzel. Addig is, amíg nem találod meg a szerelmedet, próbálj meg vmi olyan tevékenységet találni, amiben örömed leled (az lenne a legjobb, ha ez vmi sport lenne, rengeteg mozgási lehetőség van már). Foglald le Magad, ne legyen sok szabadidőd! Így könnyebb, mert nincs időd felesleges dolgokon agyalnod, meg hát nasizni sem lesz időd! :) Sok sikert! :)
2010. jan. 10. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!