Myco Crystal Pecsétviaszgomba kapszula az kivonat vagy csak por?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy 250 db-osat, elég húzós ára van,azóta utána néztem és állítólag a pecsétviaszgomba-kivonat tartalmú kapszulák sokkal jobban hatnak,mint amibe csak sima őrlemény van.Viszont nem tudom,hogy ebben amit rendeltem kivonat van vagy csak őrlemény?Mert ha csak sima por akkor azt még le kéne nekem főznöm külön az intenzívebb hatás érdekében,mert elvileg ha csak simán eszel port akkor átmegy rajtad anélkül hogy kifejtené a hatását.
Van valakinek ilyetén tapasztalata kifejezetten ezzel a termékkel?
2014. máj. 21. 16:31
1/2 anonim válasza:
A kapszulákban por szokott lenni, valszeg ebben is.
2/2 anonim válasza:
Lefőzni a pecsétviaszgombát? Nem túl jó ötlet, ugyanis vannak benne olyan hatóanyagok, amik kb. 80 fok fölött lebomlanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!