Kis szeletke xilites torta okozhat erős, görcsölős hasmenést?
a xilit egy olyan dolog amihez hozzá kell szoktatni az emésztõrendszert, különben a hírtelen sok xilitnek van egy olyan hatása, hogy megakadájozza, hogy az általad megivott folyadék felszívódjon a bélfalon, így bármi amit utána iszol átfolyik rajtad és magával sodor mindent ami görcsös brutál hasmenést eredményez...
öcsém lógni akart a suliból etettem vele 25dkg xilitet majd megitattam vele 2liter vizet, azt mondtam neki lázas lesz, 2-3 óra múlva õ sírt a wc-n én meg mocskosul jól szórakoztam... azóta nem lógott betegséget színlelve...
Anyumnak egyszer szülinapjára csináltam sütit xilittel. Egyszerre nem evett abból sokat, direkt beosztotta (nem a xilit miatt). Mégis neki is volt hasmenése a xilites sütitől.
Rám brutálisan hat a xilit - ritkán fogyasztok olyan kajákat, amiben hozzáadott cukor vagy édesítőszer van, de a xilitet messziről el fogom kerülni, nekem nagyon rossz. Hasmenésen kívül egyéb negatívumot is tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!