Mi a különbség a gyümölcscentrifuga és a gyümölcsprés között?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 13. 19:15
2/3 anonim válasza:
elsőnek igaza van, de megmondom:
gyümölcspréssel lepréselik a gyümölcsöt, mustot csinálnak belőle, (gyümölcslé) és ezt isszák, vagy borrá alakítják,
ez általában egy bazinagy fahordó sok-sok literhez
a gyümölcscentrifuga pedíg a házi kisgép amivel egy-két narancsot kifacsarhatsz és ihatsz egy pohár levet.
3/3 anonim válasza:
A facsarók a levet leginkább zöldségekből és gyümölcsökből állítják elő. Ez akkor válik érdekessé ha egyszer leveles zöldségeket vagy apró bogyókat használ, amelyeket nem minden típusú facsaró képes feldolgozni. Például egy csigás és dual csigás facsarók alkalmasak búzafű és gyógynövények feldolgozására, de a gyümölcscentrifugák nem boldogulnak ezekkel valami jól. A centrifugális facsarók a zöldségek és gyümölcsök nagy mennyiségét tudja igen gyorsan feldolgozni alacsony léhozammal, míg az alacsony fordulatszámú facsarók lassabb,de sokkal nagyobb léhozammal dolgoznak. A lassúbb préselési eljárás által a juice minősége jobb lesz és maga a végeredmény egészségesebb is lesz. 30 perc alatt kb. 4 liter juice-t tud készíteni az egész családja számára. Itt érdemes körbenézni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!