Paleo étrendet folytató hízni akar, miket egyen?
Kedves kérdező! Most olvastam először a paleo felfogásról a wikiben. Erre csak azt tudom mondani, "nagy az isten állatkertje"
Ha betegséged nem az étrendből alakult ki, javasolnék egy normális terápiát betegséged leküzdéséhez. Ez pedig a magasnyomású oxigénterápia.
A szervezet nem a bevitt táplálék alkotóelemeiből építkezik, hanem azokat a tudomány által még nem ismert módon átalakítja, és már az átalakult anyagok épülnek be a szervezetbe.
A sok gumipor amit ételeinkben beviszünk szervezetünkbe az valóban nincs jó hatással emésztőrendszerünkre.
De ha a főutvonalaktól távoli helyekről gyüjtöd és vásárlod az élelmiszereidet, mérsékelt lesz emme károsító anyag bevitele.
Ha a tömegtermelésből választod táplálékaidat( A gyümölcsösök mind főutak mentén helyezkednek el), nem számíthatsz semmiféle javulásra.
A szervezet alkalmazkodóképessége egyáltalán nem úgy működik ahogyan azt a túliskolázottak magyarázzák.
A szervezetet a lélek működteti a saját fenntartása érdekében. Ha ebbe a jól szervezett rendszerbe külső behatás változást idéz elő, akkor a lélek igyekszik ezt korrigálni, a saját gyarapodása, fennmaradása érdekében.
Vannak folyamatok amik sok nemzedéken mennek keresztül, de vannak elváltozások amiket rövid idő alatt képes megoldani. Számtalan ember él vese, epehólyag nélkül, hisz a lélek úgy vezérli a szervezetet hogy ezek már nem kerülnek vissza a rendszerbe.
Keress egy másik orvost, aki hajlandó veled megbeszélni a diétát. Fordulhatsz dietetikushoz is, beutalás nélkül. Tudom, szeretnél úgy enni, mint őseink, de mi is megváltoztunk, és az általunk megevett növények és állatok is mások már, mint amiket őseink ettek.
A lélek pedig bűnbe esett, úgyhogy önmagában képtelen működtetni a testet.
Szaros kifli az mi ?
A zsíroskenyeret értem, de a mai zsírok tudod miből vannak?, meg kakaóval színezett kenyér az sem guszta és egészséges !!
Ha háznál vágol disznót, kisütőd a zsírját és tudod, hogy mivel etették a disznót akkor talán működik a dolog. Mi 25 évvel ezelőtt vágtunk és tartottunk disznót, na annak azsírjával hónapokig nem volt baj. A sonka meg kolbász elvolt húsvétig egy karácsonyi vágás után!! De az són meg igazifüstön (két három napig is füstöltük) kívűl nem is látott mást. Nem olyan volt mint a maiak amit valami létyóba meg cukorba áztatnak egy két napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!