Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Paleo étrendet folytató hízni...

Paleo étrendet folytató hízni akar, miket egyen?

Figyelt kérdés
Ok a betegségem miatt nem ehetek csak fűszermenteset, tejmenteset, gluténmenteset. És még egy probléma, hogy viszonylag pépeset tudok megenni. Áttértem a paleo étrendre, de hogyan hizzak és sűrgősen?

2014. márc. 12. 20:39
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Most olvastam a köztes bejegyzést, hogy még azt sem tudod, és nem vagy könnyű eset. Talán kezdd el fejleszteni az izmaidat, vagy a paleó helyett az orvostól kérj diétás tanácsokat.
2014. márc. 13. 19:45
 12/29 A kérdező kommentje:
Hiába próbálkozom nem megy, orvosnak kellene felírnia pl.: Ensure hízlaló dolgokat de nem hajlandó rá !
2014. márc. 13. 21:08
 13/29 A kérdező kommentje:
Napi 3-4 doboz LAKTÓZMENTES ensure ital talán beindítaná a hízást de vény nélkül drága meg ki sem adják !
2014. márc. 13. 21:11
 14/29 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Most olvastam először a paleo felfogásról a wikiben. Erre csak azt tudom mondani, "nagy az isten állatkertje"

Ha betegséged nem az étrendből alakult ki, javasolnék egy normális terápiát betegséged leküzdéséhez. Ez pedig a magasnyomású oxigénterápia.

A szervezet nem a bevitt táplálék alkotóelemeiből építkezik, hanem azokat a tudomány által még nem ismert módon átalakítja, és már az átalakult anyagok épülnek be a szervezetbe.

A sok gumipor amit ételeinkben beviszünk szervezetünkbe az valóban nincs jó hatással emésztőrendszerünkre.

De ha a főutvonalaktól távoli helyekről gyüjtöd és vásárlod az élelmiszereidet, mérsékelt lesz emme károsító anyag bevitele.

Ha a tömegtermelésből választod táplálékaidat( A gyümölcsösök mind főutak mentén helyezkednek el), nem számíthatsz semmiféle javulásra.

2014. márc. 14. 09:28
 15/29 anonim ***** válasza:

A szervezet alkalmazkodóképessége egyáltalán nem úgy működik ahogyan azt a túliskolázottak magyarázzák.

A szervezetet a lélek működteti a saját fenntartása érdekében. Ha ebbe a jól szervezett rendszerbe külső behatás változást idéz elő, akkor a lélek igyekszik ezt korrigálni, a saját gyarapodása, fennmaradása érdekében.

Vannak folyamatok amik sok nemzedéken mennek keresztül, de vannak elváltozások amiket rövid idő alatt képes megoldani. Számtalan ember él vese, epehólyag nélkül, hisz a lélek úgy vezérli a szervezetet hogy ezek már nem kerülnek vissza a rendszerbe.

2014. márc. 14. 09:46
 16/29 A kérdező kommentje:
Bocs de ezeket nem értem, magasnyomású oxigén meg lélek ?! Akkor most mire gondoltok ?
2014. márc. 14. 12:19
 17/29 anonim ***** válasza:

Keress egy másik orvost, aki hajlandó veled megbeszélni a diétát. Fordulhatsz dietetikushoz is, beutalás nélkül. Tudom, szeretnél úgy enni, mint őseink, de mi is megváltoztunk, és az általunk megevett növények és állatok is mások már, mint amiket őseink ettek.

A lélek pedig bűnbe esett, úgyhogy önmagában képtelen működtetni a testet.

2014. márc. 14. 16:33
 18/29 A kérdező kommentje:
Nem akarok úgy enni mint őseink, csak úgy próbálok enni, hogy ÉLJEK ne szenvedjek és HIZNI akarok !! Ha megiszok egy pohár vizet az mindig megnyugtat. És mostanában akár félóránként kivánok egy pohár vizet.
2014. márc. 14. 18:53
 19/29 anonim válasza:
Szaros kifli stb. vagy zsíros deszkát
2014. márc. 14. 22:56
 20/29 A kérdező kommentje:

Szaros kifli az mi ?

A zsíroskenyeret értem, de a mai zsírok tudod miből vannak?, meg kakaóval színezett kenyér az sem guszta és egészséges !!

Ha háznál vágol disznót, kisütőd a zsírját és tudod, hogy mivel etették a disznót akkor talán működik a dolog. Mi 25 évvel ezelőtt vágtunk és tartottunk disznót, na annak azsírjával hónapokig nem volt baj. A sonka meg kolbász elvolt húsvétig egy karácsonyi vágás után!! De az són meg igazifüstön (két három napig is füstöltük) kívűl nem is látott mást. Nem olyan volt mint a maiak amit valami létyóba meg cukorba áztatnak egy két napra.

2014. márc. 15. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!