Mi a véleményetek az ezüstkolloidról?
Én is néztem régen, hogy kéne venni, de sok tévhit van róla. Nincs klinikailag igazolt gyógyhatása. Amennyi ezüst van benne az kevés a baktréium kiölésére, de lerakodóik a szervezetben, mint a higany. Én itt elsősorban belső alkalmazásra gondoltam, külsőleg semmi bajt nem okozhat.
Inkább a propolisz cseppekkel próbálkoz mert annak több köze van az egészséghez, mint a placebo hatáshoz.
Én nem vennék de a te döntésed.
Én használtam. Semmit sem ér. Krónikus hüvelyi gyulladásra próbáltam volna belsőleg, külsőleg. Arra sem ért semmit, ráadásul a szedése kezdete után három héttel kaptam életem legdurvább nátháját, úgyhogy ennyit az immunerősítésről. :) Egy állítólag jó minőségűt szedtem.
Amúgy ne adj ilyet a gyerekednek, ha nem akarod, hogy kék legyen (agyria). Ezek a mostani betegeskedések hozzájárulnak ahhoz, hogy később tisztességes immunrendszere legyen.
A propolisz az jó, de CSAK ha a gyerek nem virágpor-allergiás, és a propoliszra külön is lehet allergiásnak lenni.
2. Igen az allergiára figyelni kell.
De ha ennyire akarsz valami immunerősítőt akkor ajánlom az Isoprinosine-t. Egy epególyag műtét vagy Afrikai nyaralás után nem lesz fertőzés vagy hamarabb elmúlik. Erre is sokan panaszkodtak, hogy mellékhatásokat tapasztaltak stb de ez legalább bevizsgált gyógyszer majdnem 20év tapasztalattal. Nekem konkrétan semilyen mellékhatás nem jött ki, pedig nekem az Algoflextől is hányingerem szokott lenni.
Belsoleg semmire nem jo, legfeljebb mellekhataskent kekes-szurke lesz a gyerek tole. Lerakodik a borben, meg egyeb finom mellekhatasai vannak. Ha tudsz angolul, ezt olvasd el:
Lombikban van bakteriumellenes hatasa, emberi szervezetben belsoleg abban a dozisban semmi pozitiv hatasa, ellenben mellekhatasok boven. Kulsoleg elvileg talan lehet hatasa pl. gombas borfertozest kezelni es hasonlo.
3 eves gyereknek semilyen hasonlo vajakos blodseget nem adnek..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!