Hogyan kell használni a sószappant?
Figyelt kérdés
Már használtam néhányszor úgy ahogy elmondták de szeritnem valamit nem csináltam jól. Pár alkalommal használtam még de általában jól összekarmoltam magamat vele. Mindenhol olvastam, hogy csipő érzést kell éreznem a használata után de nekem ez elmaradt,csak a karmolásokat csípte. Jobban kéne bekennem vele a bőrőmet, vagy jobban kell bedörzsölni?2009. dec. 6. 22:32
1/2 anonim válasza:
vagy finom konyhasót kensz magadra és a nedves szappannal azt dörzsölöd, vagy annyi vizet adsz a sószappannak hogy elolvadjon és krémes legyen, úgy sikáljad vele magad.
2/2 anonim válasza:
Meg fürdesz rendesen kimászol a kádból/zuhiból és a még vizes/nedves bőrödet " átkened " vele DE NEM ÚGY HOGY KARCOLJON vagy felsértse a bőröd. Vársz még a só rászárad a bőrödre ez kb 10-15 perc és utána egy száraz törölközővel a felesleges sót ledörzsölöd DE finoman. Én így használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!