Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » LUX víztisztító átverés?...

LUX víztisztító átverés? Akkor mit?

Figyelt kérdés

Szeretnénk víztisztítót vásárolni a családdal, apám egyik ismerősén keresztül meg is látogatott minket a LUX egyik területi képviselője/üzletkötője.

Bemutatta szüleimnek az ásványvíz és a csapvíz csodálatos állapotát elektrolízissel történő bontással, majd eladásra kínálta a több mint 400.000 jó magyar forint értékű csili-vili szerkezetet, amit ára folytán hitelre vennénk meg.

Hazaértem és teljesen elvoltam ragadtatva, de kicsit utánanéztem ennek a készüléknek és nem túl biztató amit találtam.

- [link] -

E szerint a cikk szerint abszolút túlárazott és értelmetlen módon hibrid a gép, mivel az ásványok "visszajuttatását" úgy intézi, hogy egy bypass szeleppel még az RO szűrő előttről adalékol hozzá tisztítatlan vizet. Kutatgattam az oldalon, e helyett inkább a PurePro termékeit javasolja, de mint kiderült az oldalt szerkesztő személy egyben a PurePro USA márkaképviselete. Az eSpring-et sem éppen dicsérte egy másik cikkében.

Most akkor mi legyen? 150 ezer forintért ugyanazt kapom, sőt még jobbat mint 400+ ezer forintért? Csak kérdés hogy akkor milyet, milyen típust? A LUX-t visszamondjuk, ez már el lett döntve.

Esetleg ezek közül?

[link]

vagy

[link]

Ezt a kettő linket a beszéljükmac fórum víztisztító topicjában találtam.

2013. dec. 6. 20:14
 1/6 automatakoktel ***** válasza:

A fordított ozmózis a lényeg.

Itt egy 40ért: [link]

Ásványi anyagokra Quinton Hypertonik-ot javaslok.

2013. dec. 6. 20:37
 2/6 anonim válasza:
Nem csak a fordított ozmózis a lényeg, fontos még, hogy a szűrők nagyon megbízható márkájúak legyenek, pl az ozmózisszűrőnél csak a filmtec a megbízható, és még a műanyag csövek, csatlakozók minősége is fontos. pl ez jó: [link]
2013. dec. 14. 21:48
 3/6 anonim válasza:
40%

Nem értelek kedves Névtelen!

Úgy szoktak eladni bizonyos termékeket, hogy reklámozzák valamilyen módon, és saját erejükből megpróbálják értékesíteni!

Te nem ezt az utat választod!

Létrehozol különféle weblapokat(lásd fent) és más termékeit fikázva próbálod a sajátodat értékesíteni!

Nyilván ez az olcsóbb változat

Ezek után van képed egy ilyen kérdést feltenni?

Ez nem személyes, hiszen nem lehet tudni ki vagy, bár néhány kattintással meg lehet fejteni ezt az egyszerű kérdést!

Mindenkinek ajánlom, hogy a fent hivatkozott címek üzemeltetőire keressen rá a google térképen, az utcaképpel! Ezután keressen rá a Lux honlapjára!

A döntés mindenkinek a sajátja!

Egy biztos. A Lux az én cégem lenne (sajnos nem így van) kiperelnélek a gatyádból, mert ezzel kárt okozol!

Sok sikert Barátom!

A kérdésedre a válasz: tájékozódj, és vedd meg a szerinted legjobbat, és láss a burkolt reklámok mögé!

Ne dönts felületesen! Nézd meg mióta működik egy cég, és mekkora a világon! Milyen a szervíz hálózata, alkatrész utánpótlás stb.

A sufnituning trabanttal le lehet pontozni egy új mercit, a maga módján mindkettő jó, kinek mire van igénye!

Egy Lux vásárló!

2014. márc. 4. 21:17
 4/6 anonim válasza:
Ez a víztisztító Gurura vonatkozik, nem a kérdezőre!
2014. márc. 4. 21:58
 5/6 ZakuroZakuro válasza:

A fordított ozmózis önmagában semmit nem ér, egy 40-50ezres víztisztító meg még annyit sem... Jó, persze, így a kérdésed után majd' 2 évvel már mindegy :D de remélem más tanul belőle: Zepter EdelWasser. Lehet a Zeper ügynököket szídni, de a termékek messze a legjobbak (mondom ezt Media Markt-vezetőként :D ), ráadásul nem drága a fentartása, másfél évente tizenpár-ezer Ft a szűrőcsere (az Amway-é pl. 20.000/év). Ja, és nem kell neki áram!!!!!!!

Ha jól emlékszem, karácsony előtt beszéltem egy ex-kollégámmal, kb. 310.000.- Forint most. Ha részletre veszed, kb. 14.400.- / 2 év, bőven megéri pl. egy 5 fős családnak, ahol ugye a szülők + gyerekek jó esetben megisznak napi 10 liter vizet (illene) -> ez mondjuk 7 üveg NaturAqua, napi 637.- Ft, havi 19ezer Ft - csak épp nem érzik, mert nem egyben adják ki :)

2015. febr. 16. 21:57
 6/6 Krs1023 válasza:
Lux vîztisztîtò jò ès gazdasàgos ,valamint a Lux 130 ève mûködik sikerrel ès rendîthetetlenûl magyarorszàgon 92 òta vannak több mint 600 emberrel, èn a 20 èves porszivòm rugòjàt ùgy kaptam meg hogy egy fillèrembe se kerûlt,,,ès a kèszülèk több mint 13 èves ,,van mèg kèrdès ????!
2015. jún. 10. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!