Van olyan homeopátiás szer mely elősegíti a fogyást?
Igen van. Én is pár napja vettem,de majdcsak év elejétől kezdem el szedni,mert akkor kezdek el diétázni..,szóval azt nem tudom mennyire van hatása. Van 1 kis könyvem,amit gyógyszertárban vettem és onnan néztem ki. Ezt írja hozzá:
A testsúly csökkentéséhez a homeopátiás gyógyszerek csak segítséget tudnakadni. A megfelelő diéta és a több testmozgás nélkülözhetetlen. Vannak olyan homeopátiás alkatú egyének,akik nem esznek sokat,mégis telt alakúak, és a fogyókúra alkalmával a testsúly nagyon lassan csökken. Ezen a homeopátiás alkati szer szedése tud segíteni.
És annak a szernek a neve,amit én is megvettem:
ANTIMONIUM CRUDUM /9CH evés előtt 5 golyó/
Azoknak ajánlott,akik szeretnek sokat enni, sokszor már "csak a szemük kívénja" az ennivalót, és végigeszik a teljes menüt.
A többi szernél olyanokat ír,hogy lassítja az anyagcserét, a pajzsmirigy múködését fokozza... nah az ilyeneket inkább nem próbálnám ki,ezért ezt a szert írtam csak.
Sok sikert:)
26/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!