Vegetáriánus szeretnék lenni. Hogyan foghatnék hozzá? (13/l)
-Ha nem eszek húst, akkor a szálka nélküli halak tudják helyettesíteni?
Melyek azok a gyümölcsök/zöldségek amikben szinte az összes vitamin féle megtalálható. +vas...stb?
ne hagyd magad elijeszteni, vannak területek ahol nem esznek húst és nem ismerik a rákot mint betegséget...
arra nemárt ha figyelsz, hogy legyenek meg tényleg az esszenciális aminósavak. ebböl 8 darab van nem nehéz ezeket összeszedni. :) ezekböl utána már bármilyen fehérjét felépít a szervezet.
én a céklát javaslom. meg a diót. magvak azok nagyon jók. hmm.. én a sárgalencsét szeretem :) meg a vajon pirított krumplit :)
vannak akik esznek halat és vegának tartják magukat. ámbár ez kicsit tényleg ellentmondásos. mindenesetre ezt is teheted ha így látod jónak.
ezenkívül vannak akik tojás és/vagy tejet sem esznek. laktó/óvó-vega
ha egyszerü multivitamint akarsz akkor egyél spirulínát. ez egy alga, s nagyon frankó. ha kemény vagy még termeszthetsz is magadnak otthon.
sok sikert :)
A hús és a rák is két külömböző dolog. Mivel ha üzleti tescós húst eszel hát akkor köszönj szépen a ráknak. De ha olyan disznóból pl amit a háznál nevelnek fel és tudod mit eszik az mást tészta. Ezenkívül a zöldség és gyümölcs ha nem őstermelőtől veszed vagy te termeled meg hanem üzletben a tápanyagértéke nulla és úgszintén hozzá járul a rákhoz. A hal fontos , hogy idős korodban ne legyenek csont elégtelenségeid, de ne olcsót inkább adj rá és legyen minőségi. Minden ami zöld pl saláta a férfiaknak fontos, hogy ne legyenek prosztata gondjai.
De a legfontossabb ha egészséges akarsz maradni, ne azt csináld, hogy kihagsz fontos tápanyagokat az étrendedből hanem azt csináld, hogy 6* is meg gondolod honnan szerzed be a kaját és ezt csak úgy tudod, ha kerülöd a áruházakat.
Sok Sikert én szurkolok, ha még kérdesed van privátban válaszolok.
Először is ezt ne innen akard megtudni, mielőtt vega lettem 3 hónapig olvastam a témában, és először nehéz olyan étrendet összeállítani, amiben tényleg minden megvan.
Én mostmár vegán vagyok, tehát tojást és tejet sem fogyasztok, és mérföldekkel egészségesebb vagyok mint előtte.
Nézz utána! nem lehet mindent leírni egy válaszban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!