Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Hasznal itt valaki moshato...

Hasznal itt valaki moshato betetet?

Figyelt kérdés
miert tertel at ra?Hogyan fertotlenited?Sajat magad varrod esetleg? Gondolkozom a cseren kornyezetvedelmi okbol kifolyolag, de felek hogy megjobban fogekonyabb leszek a fertozesekre.
2013. okt. 20. 10:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Én az ún. intim tölcséren gondolkozom részben környezetvédelmi, részben anyagi, részben egészségügyi okokból. Ez is lehet egy alternatíva, ha esetleg még nem hallottál róla. Sajnos a kérdésedre tapasztalatból nem tudok válaszolni. Viszont azt nem gondolnám, hogy fogékonyabb lennél tőle a fertőzésekre, szerintem az eldobható betéteknél sokkal inkább a vegyszerek irritálhatják az embert, ha ezt össze hasonlítod egy pamut betéttel, szerintem az utóbbi jobb ilyen szempontból
2013. okt. 20. 15:52
 2/3 anonim ***** válasza:
ki kell főzni mint a pelenkát régen tehát érintkezel a menstruációs váladékoddal. ink térj rá nagyanyáink módszerére lyukas bugyi és had folyjon a lábadon végig
2013. okt. 24. 12:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Tudom ,hogy ez sokakból undort vált ki és nem értik meg. Még én is barátkozom a gondolattal, de úgy gondolom ,hogy nem sokkal rosszabb, mint ha sima betétet használnék és érintkeznék a saját váladékommal. Attól nem kell rögtön támadni vagy baromságokat írni, mert nem értesz egyet.
2013. okt. 24. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!