Hogy tudnám házilag a csapvízet lugosítani?
Uram Atyám!
Aki nem hisz benne annak nem hat?? MI VAN?
Én nem hiszek a pálinkában, de ha megiszok belőle pár pohárral, akkor is berúgok tőle! Na ez hogy van?
A szervezeted savas alapból, nem jártatok biosz órára???
Viszont, hogy egyensúlyban maradjon lugosítani kell, akár táplálék utján, akár másképp.
A gyógyszertárban lehet kapni lugosító por keveréket, recept nélkül. Kb 500Ft
De ha érdekel szívesen adok még pár tippet!
ÍRJ!
Szép napot!
A válaszolok egy része nem rendelkezik megfelelő információval ezért sok meggondolatlanságot írt.
Néhány tény a lúgos, antixodáns vízről:
1. Japánban több, mint 20 év kutatják és gyűjtik a klinikai tapasztalatokat a lúgos, antioxidáns vízről. Abszolút pozitív, egészség javító hatásai vannak. Azokból néhány a itt olvasható a klinikai tapasztalatok fülön: [link]
2. Vannak orvosok, aki ismerik a lúgos vízet és tudják, hogy egy jó dolog. Pl. az egyik természet gyógyász barátom pár hónapja tartott előadást a lúgos vízről kb. 300 orvosnak, akik egyetértettek a jótékony hatásával...
Válaszolva a kérdésedre: a lúgosítás egy egészséges dolog, amit én házilag víz lúgosító készülékkel oldok meg, ami antioxidánsá is teszi a vizet. Az antioxidáns hatás legalább olyan fontos mint a lúgos hatás.
Házilag, "barkács" módszerekkel sajnos nem tudom, hogyan lehet lúgosítani a vizet, de
pl. antioxidáns hatása van a C vitaminnak. A C vitamin aszkorbin savból van és gyógyszertárban kapható, így otthon, házilag egyszerűen használható, vízben jól oldódik.
első válaszoló: neked nem tűnt fel, hogy az orvosoknak nem az az érdeke, hogy egészséges legyél? fogalmuk nincs semminek az okairól csak találgatnak, meg felírják azt a gyógyszert, ami éppen kevésbé fogy.
az egészséges életmódról soha nem írnak a bulvárlapok meg a női magazinok, csak reklámozzák, a sok káros vackot, és sokan bedőlnek. szomorú, hogy valaki ennyire nincs tisztában a dolgokkal.
a kérdésre pedig: víztisztító kancsó (olcsóbb, de kevesebbet is tud, vagy fordított ozmózisos víztisztító (ez drágább, de mindent kiszűr). a csapvizet először meg kell tisztítani, addig nem lesz lúgos, hiszen tele van minden odanemillővel.
igya az ÁNTSZ, meg az orvosok, meg azok akik tudatlanok, és nem veszik a fáradságot utánajárni a dolgoknak.
a savtúltengés = sok gyomorsav
semmi köze a a szervezet lúgos vagy savas állapotához.
van olyan gyümölcs, ami gyomorsavat csinál ugyan, de ettől még a szervezetet lúgosítja.
aki lugosítana egyen sok friss csírát, gyümölcsöt, zöldséget a kertjéből, ne mű poroktól várja a csodát.
ne egyen műkajákat tele adalékanyaggal, margarint, szintetikus művitaminokat stb és akkor minden rendben lesz.
Forrásaim többek között Antal Valéria, Váradi Tibor
Mivel nekem is drága lenne egy vízszűrő berendezés, ezért én mindig bio boltban veszem a lúgos vizet. Ott előttem szűrik át, 50 ft/l. Én ezt iszom kb fél éve és teljesen helyreállt az anyagcserém. Bár azt hozzátenném, hogy a napi 2 liter folyadék tényleg elengedhetetlen. (Én olyan 3 litert szoktam inni.)
Remélem tudtam segíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!