Hogyan kell otthon csíráztatni? (étkezési célra)
Figyelt kérdés
Hogyan kell otthon csíráztatni? Mi kell hozzá? Hol lehet beszerezni? Mit érdemes? Mennyibe kerül? Megéri?
Előre is köszönöm a válaszokat és bocs a kérdésarzenárért:)
2009. okt. 24. 11:27
3/4 anonim válasza:
én pl. bio tönkönybúza magot szoktam, fél kg 500 ft, sokáig elég. kell hozzá csíráztató, de házilag is meg lehet oldani, én egy lapos tányéron és egy rá illő múanyag szita szerűn szoktam. csak időigényes, többször is kell mosni és szellőztetni, nehogy bepenészedjen!! mert az mérgező! de egyébként a négy napos csíra a legjobb, a magot is meg kell enni, béltisztító, de ezt sem szabad túlzásba vinni, mert megfájdul az ember hasa ha egyszerre sokat eszi. bármelyik bioboltba meg lehet venni egyébként a kellékeket és ott tanácsokkal is ellátnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!