Állatokon NEM tesztelt termékek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Eddig is olyan termékeket használtam, ami nem tesztel állatokon. (Balea, Essence) Tudnátok olyan
-tusfürdőt
-sampont
-és fogkrémet
írni, amiken rajta van a nyuszis logó? Ha lehet oldalt is küldjetek, hogy tudjak rendelni. Valamikor láttam nyuszis logós terméket, valami női név volt. Victory, vagy Emma, vagy ilyesmi, nem tudjátok véletlen mi az?
Köszi
2013. jún. 20. 11:57
1/6 anonim válasza:
Én a régi Body Shop-os dobozon emlékszem nyuszis logóra, egy ideje már nem láttam semmin.
2/6 anonim válasza:
Az Oriflame állítólag nem tesztel! Van tőlük egy testápolóm, tusfürdőm, azokon rajta a nyuszi! :)
3/6 anonim válasza:
Én is megnéztem az oriflames tusimon, de nincs rajta. :(
4/6 anonim válasza:
Az Oriflame katalógus hátoldalán ott van, h nem tesztelnek állatokon, és az összetevőket sem tesztelik. Nekem most perpill 3 termékem van tőlük, mindegyiken rajta a nyuszi, igaz ezeket fél év-1 éve vettem.
5/6 anonim válasza:
A helyedben nem a logót keresném, hanem kiválasztanám, hogy melyik nem kísérletes márkát használom, és azt venném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!