Van valakinek vízionizátor készüléke, akinek van az tapasztalt egészségileg változást, érdemes venni?
Nekünk kb 5 éve van szüleimnek 2 éve, és azt gondolom, egyértelműen érdemes venni, sőt minden háztartásban ott lenne a helye.
Amikor megvettük, az első amit éreztem már az első héten, hogy a fáradékonyság csökkent. Mi főleg azért vettük mert gyomor problémáim voltak de már szinte nem is emlékszem rá , azóta teljesen megszűnt :) Az első 4-5 hónapban még pár kilót fogyni is sikerült, sajnos ez azóta megállt :( de legalább nem híztam vissza. Anyukámnak a doki 20 éve mondogatta, hogy a cukorbetegség szélén táncol, de két éve minden leletben rendben volt a cukorszintje, és a vérnyomása is magasról normális lett. Apukámnak pedig a köszvénye enyhült jelentősen.
A neten nézegetem őket és ajánlanak előszűrő berendezést hozzá (elé).
Nektek is van előszűrő?
Milyen típusú vízionizátorotok van?
Bocs a sok kérdésért, és köszi kommented!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!