Miért van kevés ember otthonában víztisztító készülék?
Sokan úgyis csak a külföldnek hisznek, tessék egy osztrák (nem kereskedői) vélemény.
Címszavakban:
Vorsicht bei Wasserfilter-Geräten = Óvakodj a vízszűrő berendezésektől
Der Verein für Konsumenteninformation hat Wasserfilter-Geräte getestet. Das Ergebnis: Kein Gerät ist zu empfehlen. =
A fogyasztóvédelmi egyesület vízszűrő berendezéseket vizsgált . Az eredmény: nem ajánlott eszköz.
Verkeimung und gefährliche Filter = Szennyeződés és veszélyes szűrők
Szerintem az ügynökök miatt van ez a rossz száj íz a víztisztítók felől. Vannak szakboltok, akik nem több százezer forintos szűrőket árulnak. Sőt nincs is náluk ilyen árkategóriás hülység.
Az otthoni viztisztítás nem drága dolog. Márkás cserélhető szűrőbetétes asztali gépeket már 10.000Ft-ért is kapni. Évente kell kicserélni a szűrőbetétet, ami 2-3000Ft. És nem kell foglalkozni a palackozott vízzel, ami ugyanúgy szűrt víz. Komolyabb, szebb több szűrős berendezések ára is csak 20-30.000Ft. Ami rendelkezik élelmiszer ipari engedéllyel.
Aki meg úgy gondolja, hogy nincs rá szüksége, az meg úgy sem vesz. Nekem megkönnyíti egy nagyon picit az életem, hogy nem kell figyelni mennyi palackozott víz van otthon. Mert annyi ivóvizem van, amennyit csak akarok.
Akiket meg tudnak vezetni a házoló emberkék a több százezres kamu, kínai gépekkel, azokat tudom sajnálni. Végre be kellene tiltani az összes ilyen tevékenységet végző céget. Ésnem csak a víztisztítókat tukmálókra gondolok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!