A cappy 100 százalék narancslé gyümölcshússal van olyan jó, mint a zöldségesnél vásárolt narancs?
Egyszer olvastam, hogy a franciák feltaláltak egy gépet, amivel meg lehet állapítani, hogy pontosan mi van az italban. De nagyon hamar betiltották, mert az ÖSSZES (!) 100%-os gyümölcsléről kiderült, hogy hozzáadott cukrot tartalmaz, ezenkívül majdnem mindegyik francia borról is, hogy nem teljesen szőlőből van. Eleve nincs is annyi szőlő az országokban, mint amennyi bor!
és Magyarországon (figyeld meg) minden 100%-os gyümölcslé koncentrátumból készül, ami azt jelenti, hogy annyi a különbség a valódi gyümölcs és az üdítő között, mint anyukád húslevese és egy leveskocka között. Tehát óriási!
Ui.: Az is elég lehet Neked, hogy citromot veszel és belecsavarsz egy felet vagy negyedet az aktuális italodba (ha az nem kakaó). :-)
Egyébként a citrusfélékben nincs túl sok C vitamin. Igaz, hogy az almába még kevesebb, de sok más zöldségben több van. A legtöbb a csipkebogyóban, csak abból nehéz sokat megenni/meginni (azt hideg vízben szokták áztatni 12 órát, a meleg roncsolja a C vitamint).
A cappy-t túlárazottnak találom, nem hinném, hogy sokkal jobb lenne, mint mondjuk a Lidls narancslé. Mire jó, hogy utólag beletesznek rostokat (nem hinném, hogy úgy facsarnák...)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!