A hangyákat hogyan tudom elriasztani a lakásból, vegyszermentesen?
Hááát...ez nehéz ügy...van többféle (látszat) megoldás, de egyik sem az igazi..ilyen az elektronikus..
ha van türelmed, készíts cukros leves hangyacsapdát. kicsit olyan, mint a légycsapda.. vagy ragasztópapírt tegyél a földre, amivel legyet fognak. Az egérfogós ragasztóra vigyázz, ne érjen semmihez..
Hangyacsapda Engem is érdekelne. Az addig oké,hogy kiteszek olyat,amire rámennek (pl méz vagy cukor),de hol legyen a csapda? Körülötte? S mi legyen az?
Meg ettől a megoldástól azért félek,nehogy így még többet csődítsek ide.
3.napja szenvedek a hangyákkal. Naponta többször kinyírok egy csomót ecettel és hangyaporral,de 1-2 óra és újra ellepnek. Pedig az odújuknál ott a por leszórva,meg se kottyan Nekik. Eddig az ecetes lefújás volt ami hatásos,de ez csak az aktuális hangyatömeget irtja ki,az újak ugyanúgy jönnek. Már teljesen kivagyok 1 liter ecetet kifújkáltam már,sokszor érzem,hogy hangyák másznak rajtam és sokszor nem alaptalanul.:) Bocsi Kérdező hogy Én is kérdeztem is,de hátha találunk közösen valami megoldást!
Boraxot szórj a repedésekbe. Állatnak-embernek nem lesz baja tőle (nem párolog), enni nem kell belőle. A hangyák behordják a bolyba, aztán elpusztulnak. Ha elfogy , pótold.
Olcsó, és bevált, nem csak úgy hallottam. 2-3 hét, amíg észrevehetően hat. Egy egész házra, meg a kertre kb. 1000 Ft a költsége.
Ülök a konyhaasztalnál, és nagynéha látok egyet...nem értem, hogy kerül oda? nem találok járatot sem...ráadásul nem merek vegyszerezni(sem)...
a vegyszermentes elektronikus szerkezet pedig nem okozott zavart az életükben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!