Hol juthatnék Bp. -en vegyszermentes élelmiszerhez? Nincs több pénzünk a biopiacra.
A MOM piacra járok, a babámnak zöldség-gyümölcsért, de nagyon drága. Hol juthatnék vegyszermenteshez olcsóbban? A biopiacnak megvan az az előnye, hogy ellenőrzött, a piacon meg azt mondanak amit akarnak (tojásos esetek pl.), és nincs ismerősöm.
Jó tudom, itt is azt mondanak, amit akarnak...azért megköszönöm az ötleteket.
Ismerős termelőnél, ha lenne olyan, aki tényleg vegyszermentesen termel.
A biopiaci áruk sem vegyszermentesek. 2 közeli rokonom dolgozik az MGSzH Növény és talajvédelmi osztályán, tőlük (és a munkatársaiktól) tudom.
Mo-n helyszűke miatt aligha létezhet teljesen vegyszermentes élelmiszer. Nekem szerencsém volt, mert a szomszédaim (igaz, csak pénz hiányában) sem vegyszereztek, így tőlük sem kapott a földem fals kemikáliát.
Adj fel hirdetést, ha állandó kuncsaftként lépsz fel, biztosan találsz olyan termelőt, aki hajlandó lesz neked baráti áron adni a portékájából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!