A természetes krémekhez vajakhoz miylen illatok illenek? Hogyan csináljam meg a testápolómat dezodoromat? Pálmarózsa?
van shea és kókuszolajam ez az alapvajam és jónéhány illóolajam(grapefruit, teafa,levendula, bergamott,borsosmenta)
most elfogyott a deom és testápolóm szóval kell készítenem de most olyat szeretnék ami illatban harmonizál . Szóval a dezodornak is hasonló illatúnak kell lennie.
A testápolóba sheát és kókuszt raknék ez így együtt olyan csokis kókuszos süteményre emlékeztet. Melyik illó passzolna a legjobban? Én a narancsosra gondolok de nekem ekcémás a bőröm így azt nem szeretném . A pálmarózsára gondoltam szerintetek összeillik? mlyen illata van ? gondolom oylan rózsás de nem olyan öreges szagú?
utánaolvastam és éppen elég volt hogy vki azt írta hogy túlságosan erős nem az a kellemes rózsa illat.
Érdekes módon én annyira nem szeretem már a sheát kókuszt együtt nekem túl édes , finomítatlant használok így mindkettőnek markáns illata van. A citrusos illókat kerülném mert ekcémás a bőröm , így marad a levendula.
köszi hoyg megszagoltad:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!