Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Lehet valaki gyümölcslé és...

Lehet valaki gyümölcslé és kefír függő?

Figyelt kérdés
Pár hónapja tudtam meg, hogy van vmi szívbillentyűzavarom, és akkor kicsit megijedtem. Azóta rászoktam a gyümölcslére és kaukázusi kefírre. Csak hogy a kefírt havonta 10 napig szüneteltetni kell. Akkor olyan rosszul éreztem magam, rossz volt a kedvem, rám jött a sírógörcs, és nem bírtam magammal. Ezért úgy döntöttem, hogy nem várom meg a 10. napot, kb 5-nél újból elkezdtem inni, gyümölcslével együtt. Most pedig nagyon jól érzem magam, szinte mindig jó kedvem van... Lehet h függő lettem, és a kefír és ezek nélkül már nem bírom ki? Egyébként nem cigizek, és nem iszok semennyi alkoholt se.
2009. szept. 8. 14:28
 1/6 anonim ***** válasza:

lehetséges, de ez nemolyan függőség mint mondjuk a nikotin. ezcsakilyen saját magad által kreált függőség.

nekemis van vmi a szívbillentyűmmel, ferde az egyik, vagy nemtom, vmi ilyesmi. de nekem nemmiondták h a kefír segítene ezen:D

2009. szept. 8. 14:35
 2/6 A kérdező kommentje:
nekem visszafolyik a vér néha... és akkor szúrt a szívem... de én ilyen otthon készített kefírt iszok :) de egyébként tényleg segített, mert már nem szúr a szívem. amikor nagyon felidegesített, valaki, akkor úgy hasogatott, h néha a kezem is lezsibbadt. azóta nem nagyon van ilyen
2009. szept. 8. 14:37
 3/6 anonim válasza:

Én elhiszem, hogy lehet valaki függő. Kismama vagyok, és minden nap meg kell ennem egy doboz tejfölt, vagy bebeszélem magamnak, hogy azért hányok, mert ma ép nem ettem.

Pedig biztos nem így van, de biztos ami biztos lenyomom a napi adagot:)

2009. szept. 8. 14:42
 4/6 anonim ***** válasza:
52%

én gyümölcslé függő vagyok annyira hogy már a teszkóban is azt veszek fanta vagy kóla helyett hát nem szörnyű...

?!

2009. szept. 27. 20:51
 5/6 A kérdező kommentje:

utolsónak: nagyon intelligens vagy :) igazad is van, örülök h neked semmi problémád nincs, tőlem ihatsz nyugodtan fantát is vagy amit akarsz, és azt hiszed h iható, wehehe nem nagyon izgat xD

???!!!!!

többieknek köszi a válaszokat! :)

2009. okt. 11. 22:16
 6/6 anonim ***** válasza:
egészséges függőség!! tökjó. ettől nem lesz se tüdőrákod, se májzsugorod..:D amúgy lehet h hiányzik a kalcium az étrendedből, én ha nem veszem be a kalciumtablettámat nem tudok elaludni. a kefírben rengeteg a kalcium. a gyümölcslé nem tudom miért nőtt hozzád:D de miért kell szüneteltetni a kefírt, árt valaminek?
2009. nov. 22. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!