Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » 16éves vagyok és rengeteg...

16éves vagyok és rengeteg üveges bébiételt eszek. Baj ez szerintetek? (az édes, gyümölcsöseket preferálom )

Figyelt kérdés
2013. febr. 11. 16:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Még nem hallottam, hogy valaki bébiételtől meghalt volna.
2013. febr. 11. 17:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz. Neked már nem túl tápláló így ajánlom, hogy egyél mást is, de mint nasit nyugodtan ehetsz.
2013. febr. 15. 21:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Nyugodtan eheted, csak egyél mellé változatosan egészséges ételeket is.
2013. febr. 17. 17:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Inkább egyél egy jó kis marhapörköltet nokedlival!
2013. febr. 21. 14:23
 5/9 anonim ***** válasza:

Bajnak nem baj, de az emberek többsége valószínűleg nem tart százasnak, ha elmondod.

De egyébként a bébiétel gyakorlatilag normális étel összeturmixulva. Javaslom, hogy otthon turmixolj össze olyan gyümölcsöket, amilyen abban van, amit szeretsz. Egyrészt olcsóbban kijössz, mert a bébiétel elég drága plusz mondhatod, hogy gyümölcs-turmixot eszel, nem bébiételt. :D

2013. febr. 24. 14:30
 6/9 A kérdező kommentje:
olyat szoktam ;D
2013. febr. 24. 20:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Bajod nem lesz tőle, de kicsit drága szokás szerintem. Csinálhatnál magadnak házilag is, pl. összeturmixolod a banánt valamivel.
2013. febr. 28. 16:14
 8/9 anonim válasza:
Én is nagyon imádom a bébiételeket!!!! Odavagyok értük én joghurt és puding helyett eszem őket ,de emellett azért szoktam más ételeket is enni ,de van,hogy csak bébiételes napot tartok:) Nem baj nyugi!
2013. márc. 2. 00:01
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is szeretem a gyümölcsös bébikajákat. :D

16/L

2013. márc. 2. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!