Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Sedacur vagy a Nervenpflege...

Sedacur vagy a Nervenpflege vált be jobban? Melyik egészségesebb és hatékonyabb? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2013. febr. 9. 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem a Sedacur vált be, mindig azt szedem, ha nehezen aludnék el.
2013. febr. 10. 09:26
 2/4 Manócska7 válasza:
Nekem a Nervenpflege vált be. Ha lehet nem veszek be gyógyszert, ezért választottam ezt. Ebben csak növényi hatóanyagok vannak, természetes gyógyhatású készítmény. De ki miben hisz. :)
2013. febr. 10. 16:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Én rettenetesen rosszul alszom már kisiskolás korom óta. 24 vagyok, és két havonta ha előfordul, h igazán jól alszom. Mindig kell szednem valamit. Esetleg vannak más szerek is amik segítenek jól aludni, esetleg éjjeli felébredés után visszaaludni?
2013. febr. 10. 17:18
 4/4 Manócska7 válasza:
Lehet érdemes lenne ezt kivizsgáltatni, vagy menj el akupunktúrára. Próbálj meg minden este lefekvés előtt meginni egy csésze citromfű teát, vagy orbáncfűteát. De mindenképpen beszéld ezt meg szakemberrel. Viszont ha nyugtatót adna valaki azt ne kezd el mert akkor rá fogsz szokni.
2013. febr. 11. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!