Jónak jó lenne, csak a kezelést naponta kellene végezni, tehát megvásárolni a olcsónak nem mondható készüléket. Járhatóbb utat kell választani.
2013. febr. 6. 18:36
2/10 anonim válasza:
Van akinek nagyon beválik. Azt hallottam, hogy a kitalálója villában éldegél, a viszonteladók sem keresnek rosszul.
2013. febr. 6. 18:37
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2013. febr. 6. 18:48
4/10 anonim válasza:
Mindenféle tudományos alapot nélkülöz, de ha viszonteladó akarsz lenni, és pénzt akarsz vele keresni, akkor állítólag elég jó.
2013. febr. 7. 21:27
5/10 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy nagyon jó. Sokfajta bőrbetegséget, a mikrokeringést helyre teszi. Alvászavar, fekély, stresszoldás, mozgásszervi megbetegedésekre egyaránt jó. Tapasztalatom szerint nem kell minden nap igénybe venni, hanem pl egy héten 2-3 alkalommal elmész egy ilyen kezelésre. Amúgy nem drága, egy 20 perces kezelés 4000Ft körül mozog és hatékony módszer. Ilyen készülék egyébként a BEMER készülékek. Itt részlet leírást találsz, hogy mi mindenre jó. [link]
2013. febr. 21. 14:39
6/10 anonim válasza:
Nekem a BEMER mágnesterápia sokat segített az ekcémám kezelésében, így teljesen pozitív a véleményem róla.
2013. febr. 22. 10:56
7/10 anonim válasza:
Sokat olvastunk róla és jónak tűnt. Bemer készüléket béreltünk, ki akartuk próbálni még mielőtt megvettük volna. De a családból senkinek sem jött be. A mamámnak sokkal jobban fájtak az ízületei nem is akarta végigcsinálta az egy hónapot, nagyon szenvedett, a páromnak tőle mindig felment a vérnyomása és a többiek is csak panaszkodtak. Idő előtt vittük vissza a készüléket és örültünk, hogy nem vettük meg.
2013. febr. 22. 22:44
8/10 anonim válasza:
A BEMER a magas vérnyomás kezelésére is kiválóan alkalmas. Szívműtétek után, pacemaker beültetése után is alkalmazható.
Azért, mert a nagyanyád ízületei elkezdtek jobban fájni, pont azért van, mert beindította a BEMER készülék egy gyógyulási folyamatot, aminek valóban a kezdetben a tünetek rosszabbodása jelentkezik. Ezt valószínűleg a kezelés előtt elmondták, vagyis el kellett hogy mondanják!
2013. febr. 27. 11:21
9/10 anonim válasza:
Nekem a csapvíz (meg a korosodásom) hatására is egyre jobban fájnak az ízületeim!
A tél felér egy csoda készülékkel, hidegben egyre jobban fájnak az ízületeim. Örök garancia, hogy a hatása fokozódni fog. BEMER nélkül, kicsit olcsóbban, átverés nélkül.
2013. febr. 28. 14:34
10/10 anonim válasza:
Amikor elkezdtem a Bemer-es kezelést, akkor én is nagy fájdalmat éreztem. Hál Istennek az orvos felkészített az elején, hogy ez így lesz, ezért nem lepődtem meg annyira, bár erre tényleg nem lehet előre felkészülni.. A kezelés végre nagy javulást értünk el a porckorongsérvemben.
Mivel nekem egy családtag javasolta, ezért végig hittem benne, hogy segíteni fog.. Lehet ha ez is hozzátett az eredményhez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!