Kezdőoldal » Egészség » Bio életmód » Súlyos ekcéma esetén milyen...

Súlyos ekcéma esetén milyen mosószert használjunk/jak?

Figyelt kérdés

épp most nézelődök az interneten, mit lehetne használni a mosáshoz, mert jelenleg folyékony ariel + öblítő megy a mosásba. Elleben csecsemő korom óta ekcémás vagyok és már nem bírom. A szteroidos kenőcsök se használnak, a lábam, a kezem, a mellbimbóm, a vénuszdombom mindenem ekcémás lett.

Hiába az 5 féle kenőcs, elviselhetetlen. Nem használok se szappant, se tusfürdőt, semilyen kence ficét, csak az előírtakat. Arra gyanakszom, hogy a mosószer lehet az oka...

ahhoz, hogy a ruhák tiszták, frissek legyenek milyen anyagokra, mosódióra lenne szükségem?

illetve nekünk nem is koszosak a ruháink, inkább csak büdösek a használattól, mint mindenkinek több nap után...

szóval a frissesség lenne a lényeg. A ruhák színe mennyire marad meg?

2013. febr. 2. 17:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Onismereti konyveket habzsolom, candida dietan voltam honapokig de alig tudtam valamit enni es durvan legfogytam... Folytattam a normal taplalkozassal. A mozgas... A csipocsontom deformaltan fejlodott ki igy a sportok 90%at mellozom, fajalmas sok tevekenyseg setalni es neha turazni tudok! Azt csinalom is, de ennyire vagyok kepes!

En mimdig kuzdottem de nem segitett eddig semmi sem. Allnak halomban a konyvek a betegsegekrol a lelkifejlodesrol, erzelmi intelligenciarol stb... Nem tudom mire lenne szuksegem?!

2013. febr. 7. 16:19
 12/14 anonim ***** válasza:
80%
Szia!Az eredeti kérdésedre válaszolnék, én is ekcémás vagyok.Nagyon fontos, hogy illatmentes mosószert használj!!Lehet kapni és nem olyan drága.Én a DM-ben szoktam venni saját márkásat, meglepően jó folyékony mosószer. Színes ruhákhoz ajánlják, én a fehéret is ezzel mosom.Nem tartalmaz illatanyagot, színezéket, konzerválószert, (ultra szenzitív) 1 literes kiszerelésben van. Megtalálod, fehér színű műanyag flakon, egy baba van rajta.Öblítőt már régen nem használok, helyette pici ecetet öntök a helyére. Tusfürdőt, deót, sampont, szappant, testápolót is árulnak illatmenteset, vannak nagyon jók. Ezek már drágábbak, de legalább lehet kapni...Legjobb a bio minőség, ha tehetem azt veszem. Priviben tudok márkákat ajánlani, írd meg, mi érdekel! Még hajhabot, lakkot is találtam illatmenteset, de csak ritkán használom.A hajam nem festem, nem is színezem, allergiások ezt ne is tegyék! próbálok nagyon kevés vegyszert használni a háztartásban. Illatmentes mosogatószer is van, azt a Müllerben találtam.Jó a választék illatmentes arckrémből, szemránckrémből, lemosóból. Ja, és pamutruhaneműt hordok főleg, sok fehéret, nem agyonszínezettet! A parfümöknek pedig búcsút kellett mondanom, sajnos.
2013. febr. 8. 21:28
 13/14 A kérdező kommentje:

Amiket írtál nem újdonság.

Nagyon sokat kipróbáltam vagy jelenleg is használom. Nem hiszem, hogy jó helyre írtam. De az itteni sztk-s orvosok megvonják a vállukat, így még az orvos is anynit ér mint egy fórum.

2013. febr. 11. 14:13
 14/14 anonim ***** válasza:
miket eszel?
2013. máj. 11. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!