Súlyos ekcéma esetén milyen mosószert használjunk/jak?
épp most nézelődök az interneten, mit lehetne használni a mosáshoz, mert jelenleg folyékony ariel + öblítő megy a mosásba. Elleben csecsemő korom óta ekcémás vagyok és már nem bírom. A szteroidos kenőcsök se használnak, a lábam, a kezem, a mellbimbóm, a vénuszdombom mindenem ekcémás lett.
Hiába az 5 féle kenőcs, elviselhetetlen. Nem használok se szappant, se tusfürdőt, semilyen kence ficét, csak az előírtakat. Arra gyanakszom, hogy a mosószer lehet az oka...
ahhoz, hogy a ruhák tiszták, frissek legyenek milyen anyagokra, mosódióra lenne szükségem?
illetve nekünk nem is koszosak a ruháink, inkább csak büdösek a használattól, mint mindenkinek több nap után...
szóval a frissesség lenne a lényeg. A ruhák színe mennyire marad meg?
Es probaltal valtoztani az eleteden? :)
Drasztikus valtozas a taplalkozasban, rendszeres sport?
Az hogy csecsemokorod ota megvan nem mondja ki torvenyszeruen azt, hogy igy is kell leelned az eletedet.
Hallottal a csoda emberekrol, akik rakbol, aids-bol, gerinctoresbol gyogyultak ki? Akkor egy ilyen "kis" borbetegseg mi neked?
Szerintem a testednek megvan a kepessege arra, hogy meggyogyitsa onmagat, ha megadod neki mindazt amire szuksege van. Plusz, nem art mondjuk elolvasni egy ket konyvet, mint peldaul a lelek nyelve a betegseg, vagy hasonlokat.
Gyogyulast!
Ja, bocsanat, nem a mosas/oblites temara reagaltam... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!